Før kampen: Inter – SPAL


Selv om SPAL nå spiller sin 22. sesong i Serie A, er det et fremmed navn for mange. For å finne forrige gang laget fra Ferrara var i Serie A, må vi tilbake til 1968. SPAL spilte nylig i Serie C, men med to direkte opprykk på rad befinner de seg nå i Italias øverste divisjon.
Morgendagens motstandere har eiere som satser relativt hardt. Etter uavgjort mot Lazio og seier mot Udinese i sesongens to første kamper, har trener Leonardo Semplici fått en god start på sesongen.
Inter har vunnet begge kampene så langt denne sesongen, men tar vi med treningskampene står laget med hele syv strake seire. Det har fått entusiasmen og optimismen tilbake hos supporterne, som i morgen forventes å møte opp med et stort antall. Opp mot 60 000 mot et lag som ikke forventes å kjempe i toppen er tall man må tilbake til trippelsesongen for å finne.
Cancelo skadet kneet under landslagsoppdrag. Man fryktet langtidsskade på portugiseren, men den endelige prognosen sier at han vil være ute i seks uker. Santon har vært skadet hele sesongoppkjøringen og er heller ikke med i troppen.
SPAL mangler på sin side Oikonomou, Sergio Floccari og keepertalentet Meret.
De to lagene har møttes 32 ganger tidligere i Serie A. Inter har vunnet 22 ganger, seks ganger har det endt uavgjort og fire ganger har SPAL stukket av med seieren.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 13 Ranocchia, 25 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 55 Nagatomo, 61 Vanheusden;
Midtbane: 5 Gagliardini, 10 Joao Mario, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic;
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Dalbert
Borja Valero – Gagliardini
Candreva – Joao Mario – Perisic
Icardi
Gomis
Salamon – Vicari – Felipe
Lazzari – Schiattarella – Viviani – Mora – Costa
Antenucci – Borriello
Kampen starter 12:30, og sendes på Viasport2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it