Før kampen: Inter – SPAL

Det ble tap mot Cagliari forrige helg. Milan fortsetter å sanke trepoengere. Skal Inter ha mulighet til å gå forbi Milan etter derbyet neste helg, må man ha poeng senere i dag.
SPAL ligger for tiden på 16. plass på tabellen. Laget fra Ferrara står med kun én seier siden 20. oktober i fjor. Seieren kom da de slo Parma 3-2 i slutten av januar.
Inter har heller ikke noen god form å vise til. Etter fire strake seire i februar, har Inter nå to uavgjortresultat og ett tap på de tre siste kampene.
Inter mangler en hel del spillere til kampen. Icardi er fortsatt ikke meldt seg spilleklar etter å ha mistet kapteinsbindet. Nainggolan pådro seg skade i forkant av kampen mot Eintracht Frankfurt, og målet er å ha ham klar til derbyet. Perisic måtte ut med skade forrige kamp, og selv om han er med i troppen, er det tvilsomt at han starter kampen. Keita er endelig tilbake etter flere uker ute, men får neppe spille 90 minutter. Vecino pådro seg gult kort mot Cagliari, og må stå over dagens batalje med suspensjon.
SPAL mangler Lazzari grunnet skade, mens Cionek er suspendert.
Lautaro, D’Ambrosio og Skriniar er ett gult kort unna suspensjon. Siden neste kamp er mot Milan, tror italienske medier at Skriniar hviles i dag.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 21 Cedric, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 77 Brozovic.
Angrep: 10 Lautaro Martinez, 11 Keita, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Cedric – De Vrij – Miranda – Dalbert
Vecino – Brozovic
Politano – Joao Mario – Candreva
Lautaro
Viviano
Bonifazi – Regini – Felipe – Fares
Kurtic – Missiroli – Murgia
Valoti
Paloschi – Petagna
Kampen starter 15:00, og sendes både på Strive og hos de som har Altibox. Kampen sendes med norsk kommentator på Altibox og med engelsk kommentator på Strive.
Kilde og bilde: inter.it