Før kampen: Inter–Siena

Etter at nygresset på Giuseppe Meazza ble lagt, har verken Inter eller naboene AC Milan tatt en eneste seier. På syv kamper har det aldri blitt hjemmeseier. For Siena sin del har de åpnet sesongen med uavgjort mot Torino og Udinese, og tap mot Sampdoria. De ligger for tiden på sisteplass med minus fire poeng. Forutsetningene for resten av sesongen for det svarthvite laget fra Toscana er dermed ikke gode, da de også har mistet trener Sannino og stortalentet Mattia Destro.

Andrea Stramaccioni

Tremannsforsvar har blitt en stor greie i Italia, og Siena ser ut til å gå for et slikt oppsett i morgen med Neto, Paci og Felipe bakerst. Gazzetta dello Sport tror Stroppa sender en midtbane bestående av Del Grosso, Rodriquez, Vergassola og Angelo på banen, mens Valiani og Rosina skal assistere Calaio på topp.

Selv om Inter ikke har vunnet på årets fire hjemmekamper, har Stramaccioni bare tapt fire av sine 17 første kamper som Inter-trener. Og skal man gå grundigere til verks, ser man at forrige sesong Inter ikke hadde noen seire på sine fire første kamper på Giuseppe Meazza, gikk man hele veien og tok Scudettoen. Det er lov å drømme. Og drømmen blir større når Milito sier han skal farge håret blondt om det skjer, mens Ranocchia sier han skal snaubarbere hodet.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec

Forsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 14 Fredy Guarin, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira, 41 Alfred Duncan

Angrep: 7 Philippe Coutinho, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano

Etter flere uker ute, er rumeneren Cristian Chivu tilbake. Trolig starter han ikke, men Stramaccioni selv sier at Chivu er viktig, og tillater han å gjøre nye ting. De smått kryptiske uttalelsene kan tyde på at han er lysten på å teste ut tremannsforsvar. Publikumsfavoritten Joel Obi er også tilbake fra skade, men blir ikke med, da man trolig ikke vil risikere noe. Dejan Stankovic var ikke langt unna en retur, men måtte operere, og ser ut til å måtte holde seg borte i 60 dager. Gaby Mudingayi og Palacio er også ute med skade, men begge ventes snart tilbake.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
J.Zanetti – Ranocchia – Juan – Nagatomo
Guarin – Gargano – Pereira
Cassano – Sneijder
Milito

Etter Gazzetta dello Sports antagelser blir det gjort fem endringer fra torsdagskampen mot Rubin Kazan. Jonathan, Samuel, Pereira, Coutinho og Livaja går ut, mens Guarin, Juan, Pereira, Sneijder og Cassano går inn. Sky tror derimot at Javier Zanetti (!) blir hvilt (!!) i morgendagens kamp, og at Cambiasso går inn for han. Det medfører at Pereira går på venstreback, Nagatomo på høyreback og Cambiasso på midtbanen.

Kampen kan du se på CMore Fotball søndag fra klokken 15.00.

Bilde: inter.it