Før kampen: Inter – Sassuolo

Lazios uavgjortresultat mot Atalanta forrige helg gjør at alt ligger i Inters hender igjen. Vinner man de to siste kampene, er Champions League-spill neste år spikret.

Først ut er Sassuolo hjemme på Giuseppe Meazza. Etter å ha slitt lenge, sikret Modena-laget videre spill i Serie A etter seier mot Sampdoria i forrige runde. Det betyr at morgendagens gjester ikke har noe annet enn ære å spille for.
Det betyr likevel ikke at det er en oppgave spillerne kan ta lett på. Iachinis mannskap har kun tapt én av de siste ti kampene i serien, og i de ni oppgjørene Inter og Sassuolo har møttes i Serie A, har sistnevnte lag gått av banen med seier i fem av tilfellene.
Sassuolo mangler suspenderte Peluso, i tillegg til skadede Goldaniga og Lirola. Gagliardini er eneste av betydning som ikke er med i Inters tropp, mens avgjørelsen om Miranda er frisk nok eller ikke til å starte blir tatt i morgen.
Cancelo, Ranocchia, Eder, Candreva og Perisic er kun ett gult kort unna suspensjon. Skulle de pådra seg kort i morgen, betyr det altså at de ikke er med i årets siste kamp.
Denne runden er det nesten like spennende å følge med på hva som skjer med Lazio. Hovedstadslaget skal møte et Crotone som har fått vist tegn på styrke de siste rundene, og Luis Alberto, Immobile og Parolo er ikke med grunnet skade. Luis Alberto rekker mest sannsynlig ikke å bli frisk til neste helg, mens Immobile og Parolo trolig rekker det.
Lucas Leiva og Bastos må stå over mot Inter med suspensjon om de får gult kort på søndag.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 2 Lopez, 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 8 Rafinha, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Cancelo – Skriniar – Ranocchia – D’Ambrosio
Vecino – Brozovic
Candreva – Rafinha – Perisic
Icardi
Consigli
Lemos – Acerbi – Dell’Orco
Adjapong – Missiroli – Magnanelli – Duncan – Rogerio
Politano – Berardi
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasport + og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it