Før kampen: Inter–Sampdoria

Med sentrale spillere som Coutinho, Sneijder og Juan Jesus (suspensjon) ute, stiller Inter med en tynn stall. Suspensjonen på Juan Jesus kommer egentlig ypperlig, han er dermed klar for Derby d’Italia mot Juventus neste uke og det ventes at Matias Silvestre kommer inn i hans sted. Stramaccioni fortalte på pressekonferansen tirsdag at Sneijder ikke er klar for spill før etter Juventus-kampen.

Andrea Stramaccioni

Uten kreativ kraft i midtbaneleddet kan det bli vanskelig å få ballen fremover på banen, noe som krever mer av angrepspillere. Cambiasso har delvis påtatt seg rollen som regista i kamper mot svakere motstand, men uten Coutinho og Sneijder kan det bli vanskelig å etablere spill høyt oppe på motstanderens banehalvdel. Tidligere i dag holdt Andrea Stramaccioni en pressekonferanse, hvor han snakket om Sampdoria og Juve-kampen neste uke.

Ranocchia og Guarin er kun ét gult kort unna å måtte stå over Juventus-kampen, men de betyr ikke at jeg nødvendigvis kommer til å spare dem. Det er en risiko man må ta. Taper vi kampen mot Sampdoria blir ikke Juve-kampen noen toppkamp. Ranocchia har vist fremdragende innsats denne sesongen, og jeg regner han som en av ligaens beste spillere per dags dato.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec

Forsvar: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 31 Pereira, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo

Midtbane: 11 Alvarez, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 41 Duncan

Angrep: 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Sannsynlig startoppstilling

Handanovic
Ranocchia – Samuel – Silvestre
Zanetti – Mudingayi – Gargano – Cambiasso – Nagatomo
Cassano – Milito

Selv om Juventus venter neste uke, er dette ikke en kamp man tar lett på. Som Stramaccioni selv sier, blir det ingen toppkamp neste uke uten seier mot Sampdoria. Mange spår Sampdoria rett ned til Serie B igjen, og Ciro Ferraras menn kommer til å slåss for poeng på Meazza.

Kampen ser du på Canal9 eller csports.no klokken 20.45 onsdag kveld.

Bilde: inter.it