Før kampen: Inter – Sampdoria

Inter har begynt å vinne igjen, med seire mot Parma og Rapid Wien, men nå er det en annen situasjon som skaper kaos i klubben.
På onsdag meddelte klubben at Icardi ble fratatt kapteinsansvaret og at Handanovic er klubbens nye kaptein. Som følge av dette ville ikke Icardi bli med til Wien. Han er heller ikke med i dag; offisielt på grunn av en kneskade. Det har ikke kommet ut noen spesifikk grunn til en såpass drastisk avgjørelse som å frata ham kapteinsbindet, og mange lurer på hvordan dette vil utarte seg.
Etter å ha gått fire seierløse kamper, vant Inter endelig igjen forrige helg etter at Lautaro scoret bare noen minutter etter han kom innpå. Det var også Lautaro som avgjorde det i 1-0-seieren over Rapid Wien på torsdag.
På de tolv siste kampene i alle turneringer har Inter scoret mer enn ett mål i bare én kamp. Det var i cupkampen mot Benevento.
Sampdoria ligger for tiden på en tiendeplass på tabellen. Havnebylaget har til tider sett bra ut, men gikk på et overraskende 1-0-tap mot Frosinone forrige serierunde. Giampaolos menn står med kun én seier de siste fem kampene i Serie A, men de har til gjengjeldt møtt lag som Napoli, Fiorentina og Juventus.
Icardi, Keita og Vrsaljko er ikke med i kamptroppen. Det var forventet at Keita skulle være tilbake til denne kampen, men han sliter fortsatt med skaden han pådro seg for noen uker siden.
Giampaolo i Sampdorias trenerstol må klare seg uten Caprari og Barreto.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 21 Cedric, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 77 Brozovic.
Angrep: 10 Lautaro Martinez, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.