Før kampen: Inter – Sampdoria

I sommer forsvant spillere som Luis Muriel, Milan Skriniar og Patrik Schick, men Sampdoria virker ikke svekket av den grunn. For øyeblikket ligger havnebylaget på en solid sjetteplass, til tross for å ha spilt én kamp færre enn sine nærmeste konkurrenter etter at kampen mot Roma ble utsatt grunnet uvær.
Sampdorias hjemmestatistikk er meget sterk, hvor Giampaolos menn har vunnet kampene mot Crotone, Benevento, Milan og Atalanta med en målforskjell på 12-2. Heldigvis utspiller kveldens kamp seg på Giuseppe Meazza. På bortebane har de vunnet én av fire, og tapte hele 4-0 mot Udinese i forrige bortekamp.

Inter spilte på sin side uavgjort mot Napoli, og pådro dermed serielederen sitt første poengtap for sesongen. Det ene poenget gjør også at man fortsatt innehar andreplass på tabellen, men Juventus og Lazio puster like bak.
Brozovic og Vanheusden er fortsatt skadet, men ellers er en fulltallig tropp med. Miranda pådro seg ennå et gult kort mot Napoli. Det betyr at brasilianeren blir suspendert ved neste gule kort. Icardi, Eder, Ranocchia og Skriniar er med og er klar til å møte en tidligere arbeidsgiver.
Danske Joachim Andersen er eneste mann som ikke har trent regelmessig for Sampdoria i forkant av oppgjøret, men Inter-kjenningene Dodo og Viviano er heller ikke med i troppen. Det er derimot Silvestre, Ricky Alvarez og Caprari.
Inter og Sampdoria har møttes 121 ganger. Dagens hjemmelag har vunnet 63 kamper, bortelaget har vunnet 20 og 37 har endt uavgjort. Inter er det laget Sampdoria har tapt mest mot gjennom Serie A-historien.
I 1997/98 hentet Inter 26 poeng på sesongens ti første kamper – den beste poengfangsten etter man begynte med tre poeng for seier. Skulle man vinne i dag, vil man tangere den rekorden.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 55 Nagatomo
Midtbane: 5 Gagliardini, 10 Joao Mario, 11 Vecino, 20 Borja Valero
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Nagatomo
Gagliardini – Vecino
Candreva – Borja Valero – Perisic
Icardi
Puggioni
Bereszynski – Silvestre – Regini – Strinic
Barreto – Torreira – Praet
Ramirez
Quagliarella – Zapata
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it