Før kampen: Inter-Sampdoria

Éder og Mauro Icardi
Til kveldens kamp blir det mange gjensyn på Giuseppe Meazza. Biabiany spilte for Sampdoria og fikk 16 kamper i 2010 sesongen. Antonio Cassano spilte også for Inter og har 28 kamper bak seg, mens Angelo Palombo bare fikk tre kamper for Inter tilbake i 2012. Midtstopperen Matias Silvestre spilte ni kamper for Inter for tre år siden, mens Viviano, som var i Inter i 2011 aldri fikk spilt for klubben i Serie A.
Fjorårets kaptein, Andrea Ranocchia, er hentet til Marassi for å hjelpe laget med å tette igjen bakover. Sampdoria har sluppet inn ti mål på de fem siste kampene, så Vincenzo Montella har store utfordringer å jobbe med. Ranocchia har 129 kamper for Inter, Alvarez har 73 og Dodò har 20 kamper i den blåsorte drakten.
Inter har veldig gode statistikker mot Sampdoria. Totalt sett har lagene møttes 133 ganger, hvor Inter har seiret i 71, spilt uavgjort i 41 og tapt 21. Sampdoria har også bare slått Inter en gang på de ti siste kampene, 1-0 seieren på Marassi forrige sesong.
Sampdoria har besøkt Inter på Giuseppe Meazza 66 ganger. Inter har da vunnet 42 av kampene, 17 av de endte uavgjort og Sampdoria har bare vunnet to ganger.
Inter har bare tatt fem stusslige poeng på de siste fem kampene, mens Sampdoria bare har tatt fem poeng siden nyttår, noe som tilsier at de er Serie A’s dårligste formlag.
Inter mangler Medel, Telles og Kondogbia som alle er suspenderte. Inter skal opp mot Juventus neste runde, og Brozovic og Palacio står i fare for å måtte stå over den kampen om de skulle pådra seg gule kort.
Sampdoria mangler Sala, Pedro, Carbonero og Diakite, og Cassani, Correa, Ivan står alle i fare for å måtte stå over neste kamp mot Frosinone.
Skulle Yuto Nagatomo starte kveldens kamp blir det hans 150. kamp for Inter.
Sannsynlige lagoppstillinger:
Inter: Handanovic; Nagatomo, Medel, Miranda, D’Ambrosio; Brozovic, Melo, Perisic; Ljajic, Icardi, Eder
Sampdoria: Viviano; Silvestre, Ranocchia, Cassani; Ivan, Soriano, Fernando, Dodo; Correa, Quagliarella, Cassano
Kampen vises på Viaplay med avaspark kl 20.45.