Før kampen: Inter–Rubin

Ingen av Milano-lagene har vunnet på Giuseppe Meazza etter at det ble lagt nytt underlag like før sesongstart. Dette ønsker Andrea Stramaccioni å endre på. Europa League har tradisjonelt ikke stått høyt i kurs blant de italienske lagene, men her ønsker Inter å være unntaket. Det ventes en toppet førsteellever i det som kan bli den første hjemmeseieren på lang tid.

Inter har hatt en god sesongstart, med seks poeng på tre kamper, og nå venter russiske Rubin Kazan. Inter møtte Rubin Kazan i den legendariske 09/10-sesongen, og gikk seirende ut av den duellen. Kazan har en dårlig statistikk mot italienske lag, og har tapt tre av fire kamper, og kun scoret ett mål.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 27 Belec, 32 Cincilla

Forsvar: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo

Midtbane: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 31 Pereira

Angrep: 7 Coutinho, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Stramaccioni fortalte på onsdagens pressekonferanse at Rodrigo Palacio dessverre ikke er tatt ut etter skaden han pådro seg etter landslagsoppholdet. Legene kom frem til at de ikke ville ta han med i fare for å forverre skaden. Palacio er trolig tilbake til søndagens seriekamp. En annen dårlig nyhet er at Dejan Stankovic trolig er ute enda en måned. Deki har slitt med skader gjennom hele forsesongen, og det ser ikke ut til å ha blitt noe bedre.

Noe som derimot er en gladnyhet er at Silvestre er klar til dyst. Stramaccioni har dermed et luksusproblem på midtstopperplass da Ranocchia og Juan Jesus viste stopperspill i verdensklasse mot Torino.

Sannsynlig startoppstilling

Handanovic
Zanetti – Samuel – Silvestre – Nagatomo
Guarin – Cambiasso – Gargano
Coutinho
Milito – Cassano

Kampen spilles på Giuseppe Mezza torsdag kveld kl. 21:05, og vises på CMore Live og csports.no.