Før kampen: Inter–Roma

Trening før Roma-kampen

Det i seg selv er en stor prestasjon. Dersom vi legger til at vi har møtt motstandere som Juventus, Barcelona og Lazio understrekker dette den fantastiske formen.

Inter avsluttet sine siste forberedelser til i går. Økten var dessuten åpen for mediene i femten minutter. Lucio og Wesley Sneijder trente ikke med lagkameratene. Davide Santon fortsatte sin rehabilitering etter skade ved Centro Sportivo Angelo Moratti i Appiano Gentile.

Hjemmelaget ser ut til å kapitulere etter å ha hatt en fantastisk formkurve fram mot sesongslutt. Det er kanskje like greit med tanke på serie- og cupgullet. De har kun avgitt poeng i en av de siste åtte kampene i serien. Dette har ført til en meget spennende sesongavslutning på serien. Heldigvis ser det ut som formkurven ser ut være dalende.

Det er dessuten verdt å merke seg at Roma har hatt langt enklere vei til finalen. I de tre siste kampene før finalen har de møtt lag som Triestina, Catania og Udinese. Inter på sin side har måttet bryne seg på følgende motstandere i riktig rekkefølge: Livorno, Juventus og Fiorentina.

Bilde: inter.it