Før kampen: Inter–Qarabag

Inters lag mot Cagliari

Vi snakket om Inters solide forsvar i forkant av kampen mot Cagliari, noe vi kanskje ikke burde gjort da forsvaret slo solide sprekker mot Zemans offensive spilleplan. Likevel prøver vi oss frem igjen denne gang, og håper det ikke ender like stygt. Inter har ikke sluppet inn mål i Europa siden Adebayor scoret mot oss i 4-1-seieren over Tottenham 14. mars 2013. Siden den gang har det gått 294 minutter.

Mens Inter står med tre av tre seire i Europa i år, har ikke gjestene fra Aserbajdsjan vunnet på sine siste fire kamper. De står med tre uavgjort og ett tap, og har på samme tid bare scoret ett mål – i 1-1-kampen mot Twente i play-off til årets Europa League-turnering.

Likevel er ikke Qarabag et lag man skal ta lett på. De slo ut Twente og Wisla Krakow på sin vei for å nå Europa League, og har ikke tapt en fotballkamp siden 6. august. Siden den gang har det gått ni kamper, der de har delt poeng fem ganger og vunnet fire.

Gjestene står trolig ovenfor sin tøffeste utfordring så langt i år. Som det allerede har blitt nevnt har Inter vunnet alle sine tre kamper i Europa, og i tillegg scoret ti mål og sluppet inn hele null. Vertene er attpåtil ubeseiret i sine siste sju kamper i Europa.

Kamptropp

Målvakter: Handanovic, Carrizo, Berni

Forsvar: Juan Jesus, Andreolli, Vidic, Ranocchia, D’Ambrosio, Nagatomo, Mbaye

Midtbane: Guarin, Kuzmanovic, Medel, Obi, Krhin, Hernanes, M’Vila

Angrep: Palacio, Osvaldo, Icardi

Sannsynlig lagoppstilling

Handanovic
Andreolli – Ranocchia – Juan Jesus
D’Ambrosio – Hernanes – Kuzmanovic – M’Vila – Nagatomo
Guarin – Icardi

Vidic og Medel hadde begge en forferdelig kamp mot Cagliari, og det er usikkert om de benkes eller hviles i dag – å starte gjør de uansett neppe. D’Ambrosio og Nagatomo er, med unntak av Mbaye, de eneste friske vingbackene, og starter. Palacio og Osvaldo får også hvile i dag, noe som gjør at Guarin får en ny sjanse til å vise seg frem. Kovacic er ikke helt frist, og er ikke engang med i dagens tropp. Det betyr trolig at både Kuzmanovic og M’Vila starter sammen på midtbanen.

Bilder: Inter.it