Før kampen: Inter – PSV

Inter gjorde det vanskelig for seg selv ved å tape mot Tottenham, men utgangspunktet før gruppespillets siste kamp er likevel såre enkel.
Inter lå an til avansement helt til det gjenstod ti minutter på Wembley. I kveld må de tar flere poeng mot PSV enn det Tottenham tar mot Barcelona skal det bli Champions League-spill på Giuseppe Meazza også til våren.
Med 42 av 45 mulige poeng noen måneder ut i sesongen herjer PSV i hjemlig liga. Deres eneste poengtap i serien kom tidligere i desember, da de røk på tap mot tredjeplassen Feyenoord. I Champions League-trekningen var de tredjeseedet, men etter å ha havnet i en av de verst tenkelige gruppene, har de kun plukket med seg ett poeng på de fem kampene som er spilt.
Inter er inne i tyngste periode så langt denne sesongen, og står bare med én seier siste seks kampene i alle turneringer. Det høres brutalt ut, men motstanderne har vært lag som Barcelona, Tottenham, Roma og Juventus.
PSVs eneste spiller på skadelisten er midtbanespilleren Ryan Thomas. Dermed starter van Bommel trolig med nøyaktig samme elleve spillere i Milano som han gjorde hjemme i Eindhoven.
Hos Inter ser det noe verre ut. Vecino er garantert ute av kampen, mens det er høyst tvilsomt at Nainggolan har 90 minutter i beina. Dalbert, Gagliardini og Joao Mario er ikke med grunnet FFP-restriksjoner. Det gjør at Spalletti må være oppfinnsom om ikke Nainggolan blir klar. I Italia spekuleres det i at Candreva, Keita eller Lautaro tar Nainggolans roller, eller at Asamoah blir dyttet opp på midtbanen.
Barcelona – Tottenham spilles samtidig som Inter – PSV. Barcelona må sies å være favoritter, men trener Valverde har uttalt at han vil spare spillere. Ifølge noen spanske medier kommer spillere som Cillesen, Vermaelen, Alena og Munir til å spille. Tottenham har også noen tunge fravær i form av Trippier, Aurier og Dembele.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar:2 Vrsaljko, 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 23 Miranda, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane:14 Nainggolan, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 11 Keita Balde, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Vrsaljko – De Vrij – Skriniar – D’Ambrosio
Brozovic – Asamoah
Politano – Borja Valero – Perisic
Icardi
Zoet
Dumfries – Schwaab – Viergever – Angelino
Rosario – Pereiro – Hendrix
Lozano – de Jong – Bergwijn
Kampen starter 21:00, og sendes på Viasport 2, Viasat Xtra og viaplay.com.
Kilde og bilde: inter.it