Før kampen: Inter–Pescara

Javier Zanetti

Etter en grusom start på året må man begynne å sanke poeng for å holde seg helt i toppen. Lazio og Napoli leder per dags dato kampen om de to plassene bak Juventus henholdsvis to og fire poeng foran Inter, som ligger à poeng med Fiorentina. Både romerne og Azzurri ser ut til å være i storform, og med Fiorentina som en outsider må man plukke trepoengere mot lag som Pescara. Men forutsetningene kunne vært bedre. Hele ti mer eller mindre viktige spillere er nemlig utilgjengelige.

Følgende spillere er på Inters fraværsliste:

  • Dejan Stankovic (skadet)
  • Luca Castellazzi (skadet)
  • Joel Obi (skadet)
  • Yuto Nagatomo (skadet)
  • Ricardo Alvarez (skadet)
  • Walter Samuel (skadet)
  • Andrea Ranocchia (suspendert)
  • Juan Jesus (suspendert)
  • Wesley Sneijder (satt ut av troppen)

Joel Obi er med i kamptroppen, men begynte å trene for fullt først denne uken og vil neppe spille. Det er knyttet stor usikkerhet til Stramaccionis laguttak. Det spekuleres i hytt og pine, men kun én ting er så godt som sikkert: Christian Chivu får sin første kamp for sesongen. Med alle skadene er den utskjelte rumeneren nødt til å tre inn og forhåpentligvis vil han imponere både fansen og trenerstaben.

Wesley Sneijder er som skrevet heller ikke tilgjengelig til kampen. Han er satt ut av troppen, og er i forhandlinger med den tyrkiske klubben Galatasaray. Det betyr i praksis at Sneijder neppe kommer til å spille for klubben igjen, og Inter står dermed uten en utpreget trequartista. Marco Branca har forsøket å hente registaen Fransesco Lodi, men fikk klar beskjed om at han ikke var til salgs. Jakten på en playmaker går med andre ord foreløpig dårlig.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro

Forsvar: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 26 Chivu, 31 Pereira, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo

Midtbane: 14 Guarin, 16 Mudingayi, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan

Angrep: 7 Coutinho, 8 Palacio, 18 Rocchi, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Sannsynlig startoppstilling

Her har det vært spekulert i både tremannsforsvar med Cambiasso og en klassisk firer med blant annet Jonathan, Silvestre og Chivu. Dette tror La Gazzetta dello Sport:

Handanovic
Silvestre – Cambiasso – Chivu
Zanetti – Guarin – Gargano – Pereira
Palacio – Milito – Cassano

Kampen ser du lørdag klokken 20.45 på Canal9 eller hos csports.no.

Bilde: inter.it