Før kampen: Inter – Pescara

Mange hadde mistet håpet om Champions League-kvalifisering allerede i november, men laget har hatt en eventyrlig sesong etter Frank de Boer måtte pakke snippesken sin og gå. Siden Piolis innkomst har laget tatt flest poeng i Serie A, og er nå bare fem poeng bak Napoli på tredjeplass.

Hos Pescara er stoda en helt annen. Delfinene har hatt en dårlig poengfangst og står oppført med bare én seier så langt i år – en seier de fikk tildelt fordi Sassuolo brukte en uberettiget spiller mot dem. Det hjelper heller ikke på at Inter-eide Gianluca Caprari – en av deres beste spillere – må stå over kampen i dag grunnet suspensjon.
Caprari er ikke den eneste som mangler hos dagens gjester. Trener Massimo Oddo står uten Fornasier, Bovo, Brugman, Campagnaro, Vitturini og Gilardino til disposisjon, og må derfor få frem det ypperste i sine menn for å ha håp om poeng i Milano. Ellers er det forventet å kunne se Sulley Muntari gjøre sin debut for Pescara.
Ansaldi pådro seg rødt kort mot Palermo og må dermed stå over dagens kamp. Argentineren er den eneste som ikke er disponibel for Pioli. Ellers er det verdt å merke seg at Miangue har dratt til Cagliari, mens Gnoukouri ble klar for Udinese i går kveld. Miranda og Kondogbia må stå over neste kamp, som forøvrig er mot Juventus, skulle de få gult kort i kveld.
Historisk sett har Inter et stort overtak over Pescara. Inter har vunnet de siste syv kampene lagene imellom med en målforskjell på 17-3. Attpåtil har dagens hjemmelag vunnet sine seks siste kamper i Serie A, og bare sluppet inn to mål i ligaen siden 3. desember.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Ranocchia, Medel, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo
Midtbane: Gagliardini, Joao Mario, Kondogbia, Banega, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa, Pinamonti

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Santon
Gagliardini – Brozovic
Candreva – Joao Mario – Perisic
Icardi
Bizzarri
Crescenzi – Stendardo – Coda – Biraghi
Zampano – Memushaj – Bruno – Verre
Benali
Bahebeck
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no.

Kilde og bilde: inter.it