Før kampen: Inter – Parma

Inter har ikke mye håp om å klare tredjeplassen, og målet er nedjustert til Europa League – selv om Stramaccioni selv benekter det og sier at Champions League fortsatt er målet. Likevel spørs det om ikke Inter har godt av et år uten noen andre distraksjoner enn eget seriespill. Som Juventus hadde da de gikk ubeseiret gjennom en hel sesong.

Massimo Moratti og Andrea Stramaccioni

Parma har ikke vært noen lett motstander for Inter de siste årene, og når skadelisten er lenger enn katten på hodet til Antonio Conte, blir oppgaven desto hardere. På tribunen kommer Luca Castellazzi, Cristian Chivu, Ibrahima Mbaye, Yuto Nagatomo, Dejan Stankovic, Esteban Cambiasso, Walter Gargano, Fredy Guarin, Gaby Mudingayi, Joel Obi, Diego Milito, Rodrgio Palacio og Antonio Cassano til å sitte. Parma, på deres side, må bare klare seg uten Mariga og Palladino. Og det er artig å tenke på at den ene ble hentet fra Inter for noen måneder siden.

Selv med alle skadene må Inter sette utpå elleve menn i morgen. I målet står verdens beste keeper – i form av Samir Handanovic. For med sloveneren sin utrolige sesong må det være lov å si. Få, trolig ingen, har holdt hans nivå i år. I forsvaret står trolig Ranocchia, Silvestre og Juan Jesus klar til tjeneste. Samuel er ikke skadet, men med skadehistorikken og alderen i bakhodet, hviles han trolig fra start i morgen. Vingbackplassene tar den evigunge Javier Zanetti og rampete Alvaro Pereia. På midtbanen vil vi trolig se de to 18-åringene Mateo Kovacic og Marco Benassi, i lag med Kuzmanovic. På topp blir det Ricky Alvarez og Tomasso Rocchi.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo;

Forsvar: 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu, 28 Pasa, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 62 Ferrara;

Midtbane: 4 Zanetti, 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 17 Kuzmanovic, 24 Benassi, 60 Belloni, 61 Garritano;

Angrep: 8 Rocchi, 45 Forte.

Her er altså de 22 spillerne som står i disposisjon til Andrea Stramaccioni. Tre av dem er keepere og fem av dem er hentet opp fra yngre rekker til denne spesielle anledningen. Og den ultimate definisjon av Inters skadeproblemer: 19-årige Francesco Forte, som bare har spilt noen få minutter etter et skadeavbrekk på flere måneder, og 35-årige Tomasso Rocchi, som kom fra Lazio i januar med dobbelhake og blings i øret. Men all ære til Rocchi, som har stått på hardt siden hans ankomst i vinter og som har vist seg som en nyttig tilvekst i Inter.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Ranocchia – Silvestre – Juan Jesus
J.Zanetti – Kuzmanovic – Kovacic – Benassi – Pereira
Rocchi – Ricky

Det eneste som virker å være tvilen er om Jonathan erstatter Kuzmanovic, og Zanetti flyttes inn på midtbanen. Her er Parmas trolige lagoppstilling:

Mirante
Rosi – Benalouane – Lucarelli – Gobbi
Marchionni – Valdes – Parolo
Biabiany – Amauri – Sansone

Kilde og bilde: inter.it