Før kampen: Inter–Palermo

Palermo er et av Serie As svakeste bortelag, men kan allikevel skape trøbbel for et mer og mer forfjamset Inter-forsvar. Det er ingen tvil om at Inter er svekket uten Thiago Motta (solgt til PSG). Inter har vunnet få kamper uten Motta på banen de siste årene, og det er ingen tvil om at han var en av våre viktigste spillere. Som en slags erstatter for den sterke italieneren har vi fått den colombianske fotballspilleren Fredy Guarín fra Porto. Guarín er kjent for å være en pasningssterk tøffing som ikke er redd for å fyre av ett skudd i ny og ne.

Claudio Ranieri har uttalt seg om kampen:

Vi kommer inn i kampen med to strake tap, mens Palermo har vunnet to på rad. Palermo er et lag på vei opp, og det kreves styrke og kvalitet for å slå de.

Palermo har nemlig slått både Genoa og Novara på sine siste kamper, men det hersker ingen tvil om hvem som er favoritten i oppgjøret. 2 mål på 10 bortekamper er fasiten når Palermo møter Inter til dyst på Giuseppe Meazza. Trener Bartolo Mutti har uttalt seg om kampen:

Vi er på rett spor, men vi møter tøff motstand i Inter. Vi må fortsette å arbeide for å snu den vonde trenden på bortebane.

Palermo stiller uten spissen Abel Hernandez som er ute med skade.

Trolig startoppstilling

J.Cesar
Maicon-Lucio-Samuel-Chivu
Obi-Zanetti-Cambiasso-Nagatomo
Pazzini-Milito