Før kampen: Inter–Palermo

Ledelsen, med Suning i spissen, brukte ikke lang tid på å få supporterne til å glemme Chievo-kampen. Joao Mario ble offentliggjort for kort stund siden, og ble med det tidenes nest dyreste Inter-kjøp. Bare Christian Vieri har kostet klubben mer. Gabigol er også klar, men vil spille sin siste kamp for Santos før han blir offisiell. Attpåtil har Curva Nord bedt resten av publikum komme tidlig på stadion ettersom de har forberedt en liten tifo. Entusiasmen gror i den blå delen av Milano.
banegamedel
Dessverre er ikke Joao Mario og Gabigol spilleklar til i kveld, selv om førstnevnte vil være på stadion. Spilleklar er heller ikke Ansaldi, Nagatomo og Andreolli, som sliter med skader. Videre er det verdt å nevne at hverken Jovetic eller Erkin er med i troppen. De forventes å signere for henholdsvis Fiorentina og Besiktas.
Palermo mangler på sin side Morganella, Trajkovski, Rajkovic og Lazaar. Sistnevnte betyr at Haitam Aleesamis startplass nærmest er garantert.
Ser man på statistikken, er Inter overlegne de rosa fra Sicilia. Dagens hjemmelag har aldri tapt mot Palermo på Giuseppe Meazza, og man må tilbake til 1969 for å finne forrige gang man ikke scoret på dem hjemme. I tillegg har Icardi (tre mål på to siste hjemmekamper) og Perisic (scoret i begge oppgjørene i fjor) fine tall mot dagens motstander.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Ranocchia, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Yao, Miangue
Midtbane: Melo, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Santon
Medel – Banega – Kondogbia
Eder – Icardi – Perisic
Posavec
Vitiello – Goldaniga – Andelkovic
Rispoli – Hiljemark – Gazzi – Chochev – Aleesami
Quaison
Nestorovski
Kampen starter 18:00, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no

Kilde og bilde: inter.it