Før kampen: Inter–Palermo

Kovacic mot Palermo
Søndag kveld tar et presset Inter i mot et Palermo som etter opprykket i fjor er med å kjemper om en plass i Europa League.

Inter har med midtukekampen tapt tre strake kamper – noe Mancini ikke kan huske sist han gjorde.
Palermo på sin side har hatt et flott comeback i Serie A og er med å kjemper om en plass i Europa League. Gjestene fra Sicilia tok forrige runde tre poeng mot Verona og snudde kampen etter å ha ligget under 1-0.
Palermo kommer med andre ord til Milano med selvtillit og en harmonisk atmosfære, mens stuen er det stikk motsatte for Inter. Med tap kan klubben risikere å havne helt nede på 15. plass, mens Palermo med seier vil legge et ytterligere press mot klubbene som kjemper om spill i Europa.
Inter har på sine siste fem kamper tatt fem fattige poeng, etter en seier, to uavgjorte og to tap, mens Giuseppe Iachinis menn har kapret åtte poeng med to seire, to uavgjorte og bare et tap.
Mancini sa selv på dagens pressekonferanse at han ba om forståelse av fansen som begynner å bli utålmodig. Tumultene som oppstod etter det ydmykende tapet etter kampen mot Sassuolo forrige uke har skapt en uro rundt klubben, men Mancini har sagt at fansen må stole på han.
Også Ranocchia ble beskyttet av 50-åringen etter tabben mot Napoli i midtuken. Et tap er aldri en persons feil alene sa Mancini til journalistene, og la til at et lag taper sammen og vinner sammen.
Når lagene møttes på Stadio Renzo Barbera i september i fjor endte kampen 1-1. Mateo Kovacic utlignet Franco Vazquez ledermål etter en brøler av Vidic.
Hjemmelaget har Vidic, Andreolli og D’Ambrosio ute med skade, samt Donkor ute med karantene etter utvisningen han fikk mot Sassuolo. Campagnaro er med i kamptroppen, men det er ennå usikkert om han er klar for spill.
Juan, som spilte i midtukekampen mot Napoli, er tilbake fra karantenen på fire kamper han pådro seg etter kampen mot Juventus. Icardi og Dodò står i fare for å måtte sone karantene da begge spillerne bare manglet et gult kort.
For Palermo er Maresca og Vitiello utilgjengelig i tillegg til Kovic som er suspendert. Gonzalez står i fare for å måtte stå over neste kamp om midtstopperen skulle pådra seg kort.

Sannsynlige lagoppstillinger

Inter: Handanovic; Nagatomo, Ranocchia, Juan Jesus, Santon; Brozovic, Medel, Kovacic; Shaqiri; Icardi, Puscas
Palermo: Sorrentino; Terzi, Gonzalez, Daprelà; Morganella, Rigoni, Jajalo, Barreto, Lazaar; Vasquez, Dybala
Kampen har avspark søndag kl 20:45 og kan sees på CMore og CSports.
Bilder: inter.it