Før kampen: Inter–Napoli

Andrea Stramaccioni innser også hvor viktig kampen er for sesongen videre. 36-åringen kom også med noen interessante betraktninger om kveldens motstander på pressekonferansen foran kampen.

Jeg er enig med Mazzarri, ingen kamper er helt avgjørende på dette tidspunktet i sesongen. Det er en sekspoengskamp, ikke være eller ikke være. Men den er viktig for oss. […] Under Mazzarri har Napoli nådd toppen i sin naturlige syklus. På mange måter er vi i motsatt ende av spekteret, i og med at vi er i den første sesongen av vårt nye prosjekt.

Og det er akkurat dette som har vært noe av Inters problem i høst. Den sterke seieren mot Juventus ble fulgt opp med mange svake resultater, og alle Stramas ungdommer har ikke helt blitt et velsmurt lagmaskineri. Med seire mot Juventus, Milan og Fiorentina har vi likevel bitt godt fra oss i de største kampene, og med sent avspark en kald og klar Milano-kveld er anledningen den aller beste til å vise seg frem igjen.

Antonio Cassano

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec

Forsvar: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 28 Pasa, 31 Pereira, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 55 Nagatomo

Midtbane: 14 Guarin, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan, 52 Romanò

Angrep: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Ranocchia – Silvestre – Juan Jesus
Zanetti – Gargano – Cambiasso – Nagatomo
Cassano – Palacio
Milito

Fortsatt er det en del fravær på midten, med Stankovic, Obi, og Mudingayi ute. Cristian Chivu, Jonathan og Walter Samuel mangler også bakerst, og det kan være duket for Matias Silvestre. Wesley Sneijder er fortsatt ikke med i kamptroppene, og ryktes senest i dag å være nær en avtale med Paris Saint-Germain. Ricky Alvarez er også ute med en mindre skade.

De Sanctis
Gamberini – Cannavaro – Britos
Maggio – Behrami – Inler – Zuniga
Hamsik
Cavani – Insigne

Partenopei stiller nesten skadefri tropp, men både Pandev, Aronica, Maggio og Hamsik sies å være usikre. Ingen vil likevel bli overrasket om det blir fullt lag når dommeren blåser i fløyten.

Kampen spilles søndag kveld klokken 20.45, og sendes på Canal9 og csports.no.

Bilder: inter.it