Før kampen: Inter – Napoli

Napoli tapte sin andre kamp for sesongen forrige helg, da de tapte 4-2 mot Roma. Konkurransen med Juventus er såpass sterk at Torino-laget går forbi Napoli med seier i sin hengekamp. Det er derfor et lag med ekstremt mye å spille for som møter Inter i kveld.
Inter fylte 110 år på fredag, og vil markere det i forbindelse med kampen senere i dag. Blant annet har de designet en egen logo som skal brukes, samt at Maicon er invitert. I tillegg vil man gjøre noe for å hedre Astori.

Som nevnt gikk Napoli på tap mot Roma forrige helg. For å finne forrige kamp Napoli ikke gikk seirende ut av i Serie A, må vi tilbake til 10. desember. Da endte det 0-0 mot Fiorentina.
Siden 10. desember har Inter bare vunnet to kamper. Det er altså to lag i hver sin ende av formtabellen som møtes. Det som gir Inter håp er at ingen av de fire lagene som for tiden befinner seg over på tabellen har klart å slå Spallettis menn.
Inter ligger for tiden på femteplass, ett og fem poeng bak henholdsvis Lazio og Roma. Skulle Inter dog vinne sine kamper mot Napoli og hengekampen mot Milan, vil man være forbi begge de lagene, ettersom både Lazio og Roma har spilt flere kamper.
Når det kommer til skader er det bare venstreback Ghoulam som mangler for Napoli. Ghoulam har vært ute i flere måneder, som betyr at gjestene etter alle solemerker å dømme vil mønstre samme lagoppstilling som de har gjort i brorparten av sesongens kamper.
Hos Inter er det Berni og Pinamonti som ikke er med i lagoppstillingen, noe som vil si at også Inter kan stille med de elleve Spalletti foretrekker mest til dette oppgjøret.
Inter og Napoli har møttes 142 ganger tidligere. Inter har vunnet 63 ganger, tapt 42 og hatt 35 uavgjortresultater.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 89 Pissardo;
Forsvar: 2 Lisandro, 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Rafinha, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Cancelo – Skriniar – Miranda – D’Ambrosio
Vecino – Borja Valero
Candreva – Rafinha – Perisic
Icardi
Reina
Hysaj – Koulibaly – Albiol – Mario Rui
Allan – Jorginho – Hamsik
Callejon – Mertens – Insigne
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasport 2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it