Før kampen: Inter – Napoli

Tre svake prestasjoner mot Torino, Sampdoria og Crotone ble etterfulgt av to skuffende kamper mot Milan og Fiorentina. Det hele førte til at Pioli angivelig ville trekke seg, men ble overtalt til å bli. Nå har han og laget fem kamper igjen til å få Inter nærmere en plass de hører hjemme på.

Mens Inter har slitt i det siste, er historien en helt annen for Napoli. På de siste syv kampene har de fem seire og to uavgjort. De lyseblå fra sør står bare med ett tap i Serie A siden 30. oktober, men befinner seg likevel på en tredjeplass. For tiden er Roma på plassen foran – selv om Napoli har alle muligheter til å gå forbi iløpet av sesongslutten, som betyr at man slipper en skummel kvalifiseringskamp til Champions League neste sesong.
Inter har ikke holdt nullen siden 19. februar (1-0 mot Bologna), og i dag venter Serie As mestscorende lag. Napoli har i tillegg fire spillere som har puttet tosifret antall mål denne sesongen.
Skader hos begge lag er nesten fraværende. Napoli mangler ingen med skade, mens Inter er uten Ansaldi og Santon. Medel og Murillo må stå over mot Genoa neste runde om de pådrar seg gult kort i kveld.
Dagens batalje blir den 142. kampen mellom de to lagene. Inter har vunnet 63 kamper, Napoli har vunnet 44 ganger, mens det har endt uavgjort 34 ganger. Dagens hjemmelag har bare tapt én gang mot Napoli på de siste 13 hjemmekampene i serien. Inter har også scoret i 35 hjemmekamper på rad.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Medel, Sainsbury, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo, Yao
Midtbane: Gagliardini, Joao Mario, Kondogbia, Banega, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Medel – Miranda – Nagatomo
Gagliardini – Brozovic
Candreva – Joao Mario – Perisic
Icardi
Reina
Hysaj – Albiol – Koulibaly – Strinic
Allan – Jorginho – Hamsik
Callejon – Mertens – Insigne
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no og Viasat Sport.