Før kampen: Inter – Napoli

Storscorer Gonzalo Higuain er suspendert i tre kamper etter sine handlinger i etterkant av sitt røde kort mot Udinese. Det betyr at han mister dagens oppgjør mot Inter, men er tilbake i det et Scudetto-jagende Napoli møter sterke Roma til dyst.

intnap
Napoli er i ferd med å gjennomføre en sesong over all forventning – selv om gullet ser ut til å glippe. Det har overraskelsesmannen Maurizio Sarri mye av æren for. Den tidligere bankmannen har gjort Higuain og Koulibaly til to store matchvinnere i hver sin ende av banen.
Den argentinske spydspissen har så langt 30 mål – det er over dobbelt så mye som Icardi, Dybala og Bacca har, som er de neste man finner på toppscorerlisten. Samtidig er Koulibaly trolig den største årsaken til at Napoli har gått fra å være det laget som slapp inn mest mål av de ti øverste lagene i Italia i fjor til å være det laget som så langt har sluppet inn nest minst i hele ligaen.
Selv om Inter historisk sett har hatt et overtak på Napoli (bare Juventus har flere seire mot Napoli i Serie A enn Inter), har dagens verter slitt mot de lyseblå de senere årene. Napoli har faktisk bare tapt én kamp mot Inter i de siste ti Serie A-oppgjørene seg imellom. På de siste seks har laget fra sør tre seire og tre uavgjort.
Både Inter og Napoli har en lys skadehistorikk. Ingen spillere på de to lagene må stå over dagens kamp med skade som årsak. Den eneste som ikke får være med er suspenderte Higuain.
Hos Inter er Kondogbia, Handanovic og Medel ett gult kort unna suspensjon. Det samme gjelder Callejon og Grassi hos Napoli.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Jesus, 12 Telles, 21 Santon, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo;
Midtbane: 7 Kondogbia, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 23 Eder, 44 Perisic, 97 Manaj.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Telles
Brozovic – Medel – Kondogbia
Eder – Icardi – Perisic
Reina
Hysaj – Koulibaly – Albiol – Ghoulam
Allan – Jorginho – Hamsik
Callejon – Gabbiadini – Insigne
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no og Viasat Sport.
Kilde og bilde: inter.it