Før kampen: Inter–Livorno

Etter feilskjæret hjemme mot Roma er ting nå tilbake til normalen for Mazzarris Inter. Ihvertfall er det lov til å håpe at dette er det naturlige nivået til Nerazzurri. Fire kamper uten tap og endelig null baklengsmål igjen, de siste ukene har vært lovende. Samtidig går seriefavorittene Juventus og Napoli som et tog, mens Romas sjokkstart gjør at det fortsatt er et stykke opp til den absolutte toppen.

Samir Handanovic

Det gjestende laget rykket opp fra Serie B tidligere i år, og så nødvendigheten av å styrke laget. Der trådte Inter villig til, og sendte fire spillere på lån før sommeren var over. De fire heter Francesco Bardi, Ibrahima Mbaye, Marco Benassi og Alfred Duncan, og grunnet suspensjoner og skader starter trolig alle fire mot laget som eier dem. Det vil si at i kveld kan vi se 15 Inter-spillere på matten samtidig.

Av de spillerne på lån er det til stadighet Francesco Bardi som drar mest oppmerksomhet. Han får en stor del av æren for den relativt sterke sesongstarten til Toscana-laget, og storklubber som Manchester United og Barcelona har allerede meldt sin interesse. Likevel virker ikke Inter villig til å la unggutten dra, og har blankt avvist alle forespørsler.

Selv om Livorno ikke har hatt noen dårlig poengfangst, og bare ligger tre poeng unna Lazio på sjuendeplass, står de med fire tap, ett uavgjort og ett tap på de siste seks kampene. Ser man også at de mangler Biagianti og Mosquera med skade og De Lucia, Creco, Rinaudo og Coda med suspensjon, bør dette i utgangspunktet gå greit for mesterlaget fra nord. Livorno «mangler» også en spiller som driver med rehabilitering på Inters treningsanlegg. Ruben Botta ble i sommer hentet gratis fra Tigre, men slutter seg til Livorno på lån med engang han er tilbake fra skade. Nevnte Botta er også blitt uthevet av Moratti som et potensielt overraskelsesmoment.

Massimo Moratti

Som nevnt har Livorno en del spillere utilgjengelig, men hos Inter er ikke situasjonen så mye bedre heller. Chivu, Icardi, Milito, Campagnaro og Mariga er fortsatt ute med skade, mens Juan Jesus er suspendert. Walter Samuel ble skadet forrige helg mot Udinese, men ser ut til å være frisk nok til å starte dagens kamp. Med seg får han Ranocchia og Rolando, selv om det ikke er utenkelig at Andreolli starter.

Jonathan måtte også ut med skade forrige kamp, men også han ser ut til å være klar til dyst. Suksesstrioen på midtbanen i form av Taider, Cambiasso og Ricky fortsetter, mens Nagatomo fullfører rekken. Kovacic har slitt under Mazzarri, og tilliten ser ikke ut til å komme nå heller, da Guarin trolig tar plassen bak Palacio på topp.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 6 Marco Andreolli, 18 Wallace, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 35 Rolando, 54 Isaac Donkor, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 16 Gaby Mudingayi, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 90 Patrick Olsen

Angrep: 7 Ishak Belfodil, 8 Rodrigo Palacio, 28 George Puscas

Trolig lag

Handanovic
Samuel – Rolando – Ranocchia
Nagatomo – Alvarez – Cambiasso – Taider – Jonathan
Guarin
Palacio

Kampen spilles 20.45 lørdag kveld, og vises direkte på gratiskanalen Canal9.

Bilder: inter.it