Før kampen: Inter–Lecce

Endelig er vi i gang med ny Serie A-sesong! Inter er sist ute i 1. runde med mandagskamp mot nyopprykkede Lecce.

Det knyttes store forventninger til Inter denne sesongen. Antonio Conte er ny trener, vi har hatt et overgangsvindu som tross en del turbulens har bragt inn spillere som Romelu Lukaku, Stefano Sensi og Nicolò Barella. I tillegg ser konkurransen mot Juventus, Napoli og de andre topplagene ut til å være mer overkommelig denne sesongen.

I bakhodet til sportsdirektør Piero Ausilio ruller nok Mauro Icardi-sagaen på et merkelig vis mot en ende, og spilleren ser ikke ut til å være i klubbens planer rent sportslig. Hvordan dette spiller inn på resten av laget og stemningen i klubben som sådan er foreløpig uvisst. Spissplassen til Inter er uansett godt besatt med nykommer Lukaku og hans partner Lautaro Martinez, som kommer til sesongen med selvtillit etter godt spill i Copa America.

Fabio Liverani har tatt Lecce med opp fra Serie C via Serie B til Serie A denne sesongen, og har på imponerende vis reetablert Puglia-klubben i toppen av italiensk fotball. Dette er første gang siden 2011/12-sesongen vi ser Giallorossi i den øverste divisjonen. Den største stjernene i laget finner vi i tidligere Milan-spiss Gianluca Lapadula som er på lån fra Genoa, samt den erfarne forsvarsspilleren Luca Rossettini. Ellers er det ikke veldig profiltungt fra kveldens gjester på Stadio Giuseppe Meazza.

Sannsynlige lagoppstillinger

Sannsynlige lagoppstilinger Inter–Lecce

Lecce mangler Meccariello, Fiamozzi og Lo Faso med skader, Inter må klare seg uten nykommer Diego Godin en liten stund til. Ellers står den største duellen mellom Vecino og Gagliardini på midten, der Gazzetta dello Sport i alle fall anslår at Vecino foretrekkes i kveld. 

Ellers vil vi benytte anledningen til å minne om at vi fortsatt tar imot innmeldinger i Inter Club Norvegia for sesongen 2019/20. Bli medlem du også, og motta supporterpakke (straks på vei fra Italia), medlemsfordeler og et norsk Inter-fellesskap.

Nytt for året er at Strive deler rettighetene med TV 2, og kveldens kamp blir sendt på Strive som vanlig, i tillegg til TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo

Bilder: inter.it og faksimile fra gazzetta.it