Før kampen: Inter – Lazio

Fem kamper ut i sesongen er Inter fortsatt ubeseiret, og med full pott i Serie A kan de ta over tabelledelsen som Juventus stakk av med etter de slo Brescia tirsdag kveld.

Motstanderne hittil har vært Lecce, Cagliari, Udinese og Milan. De ligger på henholdsvis 18.-, 9.-, 15.- og 11.-plass, og med unntak av Milan, er det ingen av de lagene som forventes å kjempe om Europa-plassene i Serie A. Derfor er det mange som mener at Inter får sin første virkelige test i kveld, når hovedstadslaget Lazio gjester Giuseppe Meazza.

Det er ikke nødvendigvis godt nytt at kampen spilles på Inters hjemmebane. Av de syv siste kampene lagene har spilt mot hverandre på Giuseppe Meazza har Inter kun vunnet én av dem. Den kom i 2016, da Icardi og Banega scoret målene i en 3-0-seier. I Roma har Inter derimot vunnet de tre siste kampene, og puttet tre mål i hver kamp.

Inter og Lazio har møtt hverandre tre ganger siden Stefan de Vrij meldte overgang til førstnevnte klubb fra den sistnevnte. Nederlenderen var skadet i samtlige av de tre oppgjørene, men i kveld er det forventet at den solide stopperen spiller fra start. Det samme gjelder Candreva, som også har en forhistorie i den lyseblå hovedstadsklubben.

Ettersom Inter er inne i en periode med syv kamper på 22 dager, er det forventet at Conte vil rotere. De siste rapportene fra Sky Sport tyder på at Conte bytter fire spillere fra derbyet som var i helga. De tror Candreva, Vecino, Politano og Biraghi kommer inn for D’Ambrosio, Barella, Lautaro og Asamoah.

Inter har for øyeblikket ingen skader eller suspensjoner. Det samme gjelder Lazio, med unntak av Radu. Nordmannen Valon Berisha er med, men starter trolig på benken. Det forventes også at stjernespissen Immobile benkes, angivelig grunnet uenigheter med trener Inzaghi.

Vi kan bli servert en duell mellom Lukaku-brødrene, men selv om lillebror Lukaku er med i Lazios tropp, tror Gazzetta dello Sport at belgieren befinner seg på tribunen når kampen blåses i gang.

Kamptropp

Ikke offentliggjort.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Godin – De Vrij – Skriniar
Candreva – Vecino – Brozovic – Biraghi
Politano – Sensi
Lukaku

Strakosha
Bastos – Acerbi – Luiz Felipe
Lazzari – Milinkovic-Savic – Parolo – L. Alberto – Jony
Correa – Caicedo

Kampen starter 21:00, og sendes på Strive, TV 2 Sumo, TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport Premium. Even Braastad kommenterer for Strive, mens Simen Stamsø-Møller kommenterer hos TV 2-kanalene.

Bilde: inter.it