Før kampen: Inter–Lazio

Trening før Lazio-kampen

Både Inter og Lazio har slitt stort etter juleferien. Med henholdsvis 7. og 8. plass har ikke sesongen gått helt som planlagt, og selv Europa League-plassene ser ut til å glippe. Inter har den siste uken fått tilbake Guarin og Cambiasso, og har nå kun 13 spillere på skadelisten (jippi!). Lazio på sin side har spillere som Ederson, Mauri og murblokken Christian Brocchi ute med skade, mens ingen vet hvor det har blitt av Mauro Zarate.

Inter sliter med dårlig form, og har kun én seier på de siste seks. Med et vaklende forsvar blir det tøft å møte offensive Lazio, som på søndag smadret Bologna 6–0. Miroslav Klose scoret 5 av målene, en bragd vi ikke har sett i Serie A siden 1986, og fikk blant annet 10 på børsen av nettstedet whoscored.com.

Antonio Cassano begynte heldigvis å trene for fullt denne uken. Det er dog usikkert om han vil rekke noen av de gjenværende seriekampene.

Inters kamptropp

Målvakter:1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo

Forsvar: 23 Ranocchia, 26 Chivu, 28 Pasa, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 62 Ferrara, 63 Spendlhofer

Midtbane: 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi

Angrep: 18 Rocchi, 45 Forte, 47 Colombi, 61 Garritano

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Ranocchia – Chivu – Juan
Jonathan – Cambiasso – Kovacic – Guarin – Pereira
Alvarez – Rocchi

Inter har i teorien ingenting å spille for, og vi skal ikke se bort ifra at primavera-spillere som Spendlhofer, Garritano og Forte får et innhopp. Guarin, som trosset smertene og spilte mot Napoli, ser nå ut til å være frisk igjen.

Marchetti
Konko – Dias – Biava – Radu
Candreva – Gonzalez – Ledesma – Hernanes – Lulic
Klose

Kampen spilles på Giuseppe Meazza klokken 20.45 onsdag kveld, og vises på Canal9. Forza!

Bilder: inter.it