Før kampen: Inter–Juventus

Mauro Icardi sørget for en reell opptur i bortemøtet med Pescara, da han avgjorde kampen på overtid. Likevel har hverken spill eller resultater så langt svart til de høye forventningene. Sportsdirektør Piero Ausilio har sammen med Suning-gruppen levert varene på overgangsmarkedet, mens trener Frank de Boer ble kastet ut på dypt vann da han ankom like før sesongstart.

Siden den gang har han fokusert på at det vil ta tid før spillet sitter, men samtidig ønsker han større innsats fra sine spillere. Sistnevnte suksesskriterie fikk vi et tydelig eksempel på etter torsdagens kamp mot Hapoel Beer Sheva, der Nerazzurri gikk på et ydmykende 0–2-tap hjemme. Marcelo Brozovic spilte en svak og uinspirert 1. omgang, og måtte gå av i pausen. Nå er han også utelatt fra troppen til Juventus-kampen, det tolkes som et sterkt signal fra treneren på hvor listen skal ligge.
Antonio Candreva
I sine forberedelser til kampen mot et Juventus som har tre strake seire, er de Boer spesielt opptatt av konsentrasjon og unødige feil, noe han også snakket om på pressekonferansen lørdag ettermiddag:

Det er farlig å gjøre feil mot hvilket som helst lag i første eller andre fase av spillet, men et lag som Juventus vil straffe oss umiddelbart. Vi må være mentalt forberedte. Så langt har vi sluppet inn mål når vi har spilt bra og skapt sjanser. Når det skjer, må vi ikke endre vår tilnærming til kampen. Helst vil vi score først og hindre motstanderen fra å komme tilbake inn i kampen.

Faktum er at Inter ikke har ledet en eneste kamp til nå i sesongen, med unntak av de siste sekundene mot Pescara. Her får de imidlertid muligheten til å tilnærme seg kampen på en annen måte. Med Juventus på motsatt halvdel vil det antagelig i mindre grad bli spill mot ett mål og kontringer mot Inter, slik det har blitt de første Serie A-kampene der Inter har vært klare favoritter.

Forventet lagoppstilling

Inters trolige lag mot Juventus
Avspark på Stadio Giuseppe Meazza er kl. 18.00, og kampen ser du på Viasat Sport.