Før kampen: Inter–Hellas Verona

Inter har hele tiden vært klare på at det er topp tre som er årets mål, og selv om mediene vil ha Mancini og Thohir til å sikte ennå høyere etter en forrykende seriestart, forholder man seg relativt edruelig. Med gode muligheter for å stå med 15 poeng av 15 mulige, og i tillegg ha en åtte poengs luke ned til Juventus, er de klare på at det er en lang sesong, og at det er mye som fortsatt kan skje.
hellasv
Hellas Verona har startet sesongen med tre uavgjort og ett tap, noe som plasserer dem på en foreløpig 15. plass. For å gjøre vondt verre, er bortelaget uten deres store målscorer i hele to måneder til. Luca Toni, fjorårets toppscorer sammen med vår egen Mauro Icardi, må belage seg en stund på sidelinjen. I hans plass trer en gammel kjenning inn – Giampaolo Pazzini får nå muligheten til å stoppe Inters fest.
Skulle ikke Pazzini og hans lagkamerater klare å stoppe rusen som for tiden svirrer rundt på treningsanlegget i Appiano Gentile, vil Inter tangere klubbrekorden med fem strake seire fra seriestart. Det er en rekord som har stått uberørt fra 1966-67-sesongen.
Inter har historisk sett en bra statistikk mot Hellas Verona. Man har nemlig ikke tapt mot én eneste gang på de siste 26 hjemmekampene mot de gulblå fra Verona. Tar man med bortekampene også, er man fortsatt ubeseiret siden februar 1992 – med ti seire og to uavgjort siden den gang.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 98 Radu;
Forsvar: 5 Juan Jesus, 12 Telles, 14 Montoya, 21 Santon, 23 Ranocchia, 25 Miranda, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo, 93 Dimarco;
Midtbane: 7 Kondogbia, 13 Guarin, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Felipe Melo;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 44 Perisic, 97 Manaj.
Giuseppe Meazza får gledelige gjensyn med Miranda og Juan Jesus. Sistnevnte ligger forøvrig an til å ta over for Adriano som tidenes yngste spiller som når 100 kamper i Inter-trøya. Murillo gjennomgikk tester i dag, og blir ikke med mot Hellas, men sjansene er store for at vi ser han allerede i helgen mot Fiorentina. Ellers er Dodo og Vidic fortsatt ute.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Santon – Miranda – Medel – Telles
Guarin – Melo – Brozovic
Ljajic – Icardi – Perisic
Miranda tar trolig Murillo plass, mens Jovetic trolig får hvile til fordel for Ljajic. Det virker også som Mancini vil rotere på midtbanen, og enten Kondogbia eller Guarin blir erstattet av Brozovic. Juan Jesus er tilbake i troppen, men man vil mest sannsynlig ikke risikere noe.
Kilde: inter.it, twitter.com/Fcinterdata, goal
Bilde: inter.it