Før kampen: Inter–Genoa

Vi møter et lag som for øyeblikket er på 9. plass i serien. Deres akseptable plassering skyldes rett og slett en god hjemmestatistikk. Nå skal de derimot møte serielederen på bortebane hvor de har sitt voldsomt. Hele 8 av 12 kamper har endt med tap for Genoa. Av disse 12 kampene har de 2 spilt to kamper uavgjort mens de to resterende kampene har endt med seier.

8 poeng på 12 bortekamper og en målforskjell på 12 – 23 skremmer ikke akkurat de regjerende mesterne Inter. Genoa havner ofte i målrike kamper. De siste tre kampene Genoa har spilt har det blitt scoret hele 15 mål – dette utgjør hele 5 mål per kamp. Forhåpentligvis blir det en målrik og underholdene kamp som til slutter ender med seier til Inter.

Genoa har ingen toppscorere som har utmerket seg, men midtbanespilleren Giandomenico og den tidligere Inter-spilleren Hernán Crespo står med 5 scoringer hver. Genoa har vunnet to av sine fire siste kamper i serien, det samme har også Inter. Milito står med 15 scoringer så langt i serien, og er nummer to på toppscoringslisten. Antonio Di Natle topper toppscoringslisten med 19 mål. Etter en rekke uavgjortkamper i serien, ble forhåpentligvis seieren mot Udinese et vedepunkt.

Inter: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni – Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Dejan Stankovic, Ricardo Quaresma, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Rene Krhin, Mariga – Samuel Eto’o, Diego Milito, Goran Pandev, Mario Balotelli, Marko Arnautovic