Før kampen: Inter–Genoa

Under gårsdagens pressekonferanse gav Luciano Spalletti sine spillere full støtte og tillit med tanke på å revansjere det skuffende spillet og resultatet mot Bologna i midtuken:

Spillerne var de første til å uttrykke misnøye med resultatet mot Bologna, og det kommer en automatisk reaksjon og ønske om å yte bedre. […] Dette er spillerne vi har denne sesongen, jeg vet ikke hva som vil skje videre, men vi har tro på disse spillerne. Helt til den siste dagen jeg er her, vil jeg ha tro på dem. Det endrer seg ikke på bakgrunn av én kamp eller én statistikk.

Trolig lagoppstilling (4-2-3-1)

Joao Mario, Eder og Borja Valero får seg antagelig en hvil denne søndagen, mens vi får nye navn i startelleveren som Gazzetta spår slik:
Handanovic
Dalbert – Miranda – Skriniar – D’Ambrosio
Vecino – Gagliardini
Perisic – Brozovic – Candreva
Icardi
Til ettermiddagens kamp mot foreløpig seiersløse Genoa er det ventet over 50 000 tilskuere. Det bringer i så fall det totale tallet på hjemmetilskuere opp til nesten 160 000 på de tre første hjemmekampene, et imponerende tall med tanke på motstanderne så langt. Avspark er 15.00, og kampen sendes på Viasport 2.
Bilder: inter.it