Før kampen: Inter–Genoa

Trening før Genoa-kampen

Selv om skuffelsene har stått i kø både før og etter jul, kan det ikke være tvil om at Nerazzurri er en usedvanlig spennende klubb å følge med på. Derbytapet mot Juventus var dråpen som fikk Morattis beger til å flyte over, og Primavera-trener Stramaccioni får nå muligheten i det minste ut sesongen. Han tar muligens med seg noen av sine ungdommer, men det er helt andre spillere som er forventet å få sjansen i et vårvarmt Milano søndag ettermiddag.

Mange av de mindre populære aktørene i årets Inter-stall blir etter alt å dømme sentrale mot Genoa. Det snakkes om et forsvar som inkluderer Cristian Chivu, en midtbane med 33 år gamle Stankovic og 31 år gamle Cambiasso, samt en sør-amerikansk angrepsrekke med både Diego Forlan og Mauro Zarate (!) ved siden av Diego Milito. Meldingene fra trening har vært positive, spillerne skal ha likt det de har sett fra Stramala så langt, med engasjerende øvelser og fokus på fysikk og bevegelighet.

Debut for Guarin?

Likefullt er det de samme 27 spillerne som har gjort sesongen til en skuffelse så langt som skal snu dette, men med ett unntak. Fredy Guarin er i kamptroppen for første gang etter vinterens låneovergang fra Porto, og han vil nok bli å se i løpet av 90 minutter søndag. I den sannsynlige 4-3-3-formasjonen er det god plass til sentrale midtbanespillere, og med en tvilsom Wesley Sneijder er døren åpen for Guarin. Dessverre mangler Ricky Alvarez til kampen, sammen med Maicon som sliter med kneproblemer.

Våre venner fra Liguria kommer uten kvartetten Andreas Granqvist, Kevin Constant, Luca Antonelli og Juraj Kucka, spillere som i de fleste tilfeller hadde tatt plass i førsteelleveren. Genoa er bare på sin andre trener for sesongen, og har fortsatt til gode å ta tre poeng på bortebane under Pasquale Marino. Laget befinner seg for øyeblikket i ingenmannsland sju poeng over nedrykkstreken og sju poeng bak Inter. De to tidligere møtene denne sesongen endte begge med Inter-seier, 1-0 på Marassi og 2-1 i cupen på Giuseppe Meazza.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni; 91 Raffaele Di Gennaro

Forsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 5 Dejan Stankovic, 14 Fredy Guarin, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi

Angrep: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, Marko Livaja

Antatt lagoppstilling

Julio Cesar
Zanetti – Lucio – Samuel – Chivu
Poli – Stankovic – Cambiasso
Zarate – Milito – Forlan

Kampen spilles søndag kl. 15.00, og kan ses på Canal+ Fotball og csports.no.

Bilde: inter.it