Før kampen: Inter–Frosinone

Juan Jesus
Frosinone har to strake opprykk, og befinner seg plutselig blant de aller største gutta i Italia. Det tok også en stund før de fikk sin første seier i Serie A, i runde 6 mot Empoli, men nå er formen brukbar for Roberto Stellones underdogs. Siden seieren mot Empoli er ingen hjemmekamper tapt, til gjengjeld er bortestatistikken veldig svake 0-1-6. Roberto Mancinis Inter slet forrige sesong ofte mot de mindre lagene, og ble spurt om akkurat dette på pressekonferansen lørdag ettermiddag:

«Denne typen kamper er ikke enkle for noen, spesielt ettersom Frosinone har hatt en god sesong. Jeg tror ikke det blir enkelt eller rett frem for oss. Uansett finnes det ingen enkle kamper nå for tiden.»

På spørsmål om hvorvidt Icardi og Jovetic sliter med samspillet, manet Mancini til tålmodighet for spissparet:

«Icardi og Jovetic trenger å spille mer sammen så de kan lære hverandre å kjenne. De har ikke hatt mye tid sammen, og det finnes enormt potensiale for forbedring. Vi forventer mål fra begge to. Jeg kan ikke si om de kommer til å spille sammen i morgen.»

Fasiten foreligger søndag kveld, men Gazzetta dello Sport anslår også at både Icardi og Jovetic er i startoppstillingen, med Ivan Perisic som en tredje angriper bak de to.
Geoffrey Kondogbia

Skader og suspensjoner

Inter: Davide Santon er eneste fravær, han måtte gi seg på treningen tirsdag med en akillesskade.
Frosinone: Dionisi er suspendert, mens Pavlovic, Carlini og Russo er ute med skader for bortelaget.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Nagatomo
Brozovic – Melo – Kondogbia
Perisic
Icardi – Jovetic
Leali
Rosi – Blanchard – Diakité – Crivello
Paganini – Sammarco – Gori – Soddimo
Ciofani – Castillo
Avspark er klokken 20.45 på Stadio Giuseppe Meazza, og kampen vises på Viasat Fotball.
Bilder: inter.it