Før kampen: Inter–Empoli

Etter spetakkelet på Juventus Stadium har det blitt delt ut suspensjoner både til Mauro Icardi og Ivan Perisic. To kamper hver var den første dommen fra fotballforbundet, men Inters anke førte til at Perisic sin andre kamp ble konvertert til en bot på 10 000 euro. Dermed er laget noe svekket før møtet med Giovanni Martusciello sitt Empoli, men den forventede seieren bør likevel være godt innenfor rekkevidde.

Pioli ville også holde konsentrasjonen på det som skal skje de neste ukene, selv om spørsmålene på lørdagens pressekonferanse naturligvis sentrerte rundt Juventus-kampen:

Vi har bare fokusert på det som skjer på banen, på jobben vår. Vi har lagt episodene fra forrige kamp bak oss, og glemt resultatet. Vi tar med oss dette inn i kampen, og vet at vi må begynne å vinne igjen snarest. Inter vil begynne å vinne igjen, det er uunngåelig. […] Sist søndag viste vi at vi har kommet oss opp på et høyere nivå. Vi er nærmere, men trenger fortsatt å jobbe med de små forskjellene mellom oss og lagene som ligger foran oss.

Nykomponert angrep, og Gabigol?

Med de to mest sentrale offensive bidragsyterne ute av bildet, har Inter en utfordring når startelleveren skal settes opp på nytt. La Gazzetta dello Sport har meldt både Banega og Joao Mario som offensivt knutepunkt bak spissen, men siste tips er altså at Ever Banega inntar denne plassen. I tillegg blir det spekulert i at stjerneskuddet Pinamonti fra Primavera-laget skal være aktuell for et innhopp. 99-modellen har 15 mål på 15 kamper på øverste juniornivå så langt denne sesongen. Gabigol har som kjent ikke fått mange minuttene på banen, og med Icardi ute er det naturlig at også den talentfulle brasilianeren blir høyaktuell for mer spilletid.

Forventet lagoppstilling

Handanovic
Ansaldi – Miranda – Medel – D’Ambrosio
Kondogbia – Gagliardini
Eder – Banega – Candreva
Palacio
Avspark er 15.00 på Stadio Giuseppe Meazza, og kampen ser du på Viasat Sport.
Bilder: inter.it