Før kampen: Inter – Crotone

Hvem som blir den nye treneren er ennå ikke bestemt. Ledelsen har de siste dagene sittet i møter med Marcelino, Pioli og Zola, hvor de to førstnevnte har størst sjanse for å få jobben. Det sies at kineserne vil ha Marcelino med en italiensk assistenttrener, mens Ausilio helst vil ha Pioli, som kjenner Serie A godt. Hvem det faktisk blir får man mest sannsynlig vite i kveld eller i morgen.
intcro
Dagens motstander er det nyopprykkede laget Crotone. Ikke uventet sliter de i bunnen av Serie A med bare fem poeng på elleve kamper. Likevel har de hatt to sterke opptredener på rad i forkant av denne kampen, etter at Davide Nicola har ledet laget til ett poeng mot Fiorentina på Artemio Franchi og en seier mot Chievo.
Inter har på sin side tap mot både Southampton og Sampdoria bak seg. Laget er ventet å kjempe i toppen, men står med bare én seier i Serie A siden seieren mot Empoli 21. september. Det betyr en foreløpig 12. plass – bare ett poeng mer enn laget som innehar plass nummer 16 på tabellen.
Vecchi har tatt ut en tropp på 23 mann. Der finner man ikke suspenderte Medel, og heller ikke Ansaldi og Palacio som sliter med hver sine skader.
Crotone kommer med fullt mannskap, deriblant Inter-produktet Lorenzo Crisetig.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Ranocchia, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo
Midtbane: Melo, Joao Mario, Kondogbia, Banega, Gnoukouri, Brozovic
Angrep: Icardi, Jovetic, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Santon – Miranda – Murillo – Nagatomo
Candreva – Joao Mario – Gnoukouri – Perisic
Banega
Icardi
Cordaz
Rosi – Ceccherini – Ferrari – Mesbah
Rohden – Capezzi – Barberis
Trotta – Falcinelli – Palladino
Kampen starter 18:00, og sendes på viaplay.no.

Kilde og bilde: inter.it