Før kampen: Inter – Chievo

Siden forrige kamp har Inter forsterket med 22-årige Andrea Gagliardini. Italieneren koster to millioner euro å leie frem til sommeren og det vil koste ytterligere 20 millioner euro for en permanent overgang. Brozovic er suspendert, Medel vil trolig figurere som midtstopper fremover og Melo har dratt til Palmeiras. Dermed vil Gagliardini etter all sannsynlighet starte sin første kamp allerede i kveld.

Chievo hadde en god sesongstart, og slo blant annet Inter 2-0 i motsatt oppgjør, men De flyvende esler har senere slitt. Nå står de med fattige tre seire siden 2. oktober. Til dagens kamp mangler de Hetemaj, Sardo, Rigoni, Seculin og Cacciatore. En som ikke er skadet er målvakt Sorrentino, som valgte å ty til sosiale medier for å skaffe billetter til familien sin, og fikk hjelp.
Som nevnt er Brozovic suspendert til dagens kamp. Medel er tilbake i troppen for første gang siden skaden han pådro seg mot Milan 20. november, men vil trolig ikke starte i kveld. Det er også ting som tyder på at Pioli foretrekker å bruke chileneren på midtstopperplass fremfor på midtbanen. Carrizos tilstand vil bli vurdert i dag, men han erstattes mest sannsynlig av junioren Di Gregorio i troppen.
Inter og Chievo har målt styrke mot hverandre 30 ganger tidligere i Serie A. 17 ganger har Inter vunnet, mens Chievo har seiret ved syv anledninger. Skulle ikke noe uventet skje, vil Handanovic spille sin 350. kamp i Serie A mot Chievo.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Berni, Di Gregorio
Forsvar: Andreolli, Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo
Midtbane: Gagliardini, Joao Mario, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Ansaldi
Gagliardini – Kondogbia
Candreva – Joao Mario – Perisic
Icardi
Sorrentino
Frey – Dainelli – Gamberini – Gobbi
Castro – Radovanovic – De Guzman
Birsa – Pellisier – Meggiorini
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no.

Kilde og bilde: inter.it