Før kampen: Inter – Chievo

atainte

En trener som mistet besinnelsen, et forsvar som lekte og et angrep som ikke scoret mål. Det er ingen hemmelighet at foregående uke var av den dårlige sorten. Heldigvis er ikke det verre enn at tredjeplassen fortsatt bare er ett poeng unna, og med seier i dag kan man forhåpentligvis blåse vekk litt av krisestemningen som er i ferd med å legge seg over Appiano Gentile.
Chievo ligger for tiden på 12. plass i Serie A, og i bagasjen har de med seg en form som er helt lik Inters. Begge lag står med én seier, to uavgjort og tre tap på sine siste seks kamper. Izco, Gamberini, Hetemaj, Pepe, Bizzarri og tidligere Inter-spiller Meggiorini er skadet, og er ikke disponibel for Rolando Maran.
Mancini gjør noe riktig på treningsfeltet, og har som vanlig få skader å hanskes med. Etter skadeplagede Vidic og Dodo dro i januar har treneren samtlige spillere tilgjengelige – som i kveld er Sylvinho, siden Mancini må sone for sitt utbrudd mot Milan. Faktisk er ikke en eneste spiller knyttet til A-laget utelatt fra dagens tropp. I tillegg er forsvarsspilleren Bright Gyamfi og angrepsspilleren Jose Correia tatt med fra juniorlaget.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 5 Jesus, 12 Telles, 21 Santon, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo, 96 Gyamfi;
Midtbane: 7 Kondogbia, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 23 Eder, 44 Perisic, 97 Manaj, 99 Correia.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Telles
Melo – Medel – Kondogbia
Eder – Icardi – Perisic
Seculin
Gacciatore – Dainelli – Cesar – Gobbi
Rigoni – Radovanovic – Castro
Birsa
Mpoku – Inglese
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no
Kilde og bilde: inter.it