Før kampen: Inter–Chievo

Med bare tre poeng opp til Sampdoria, som i tillegg har én kamp mer spilt, og henholdsvis Juventus, Lazio og Genoa i de neste tre kampene, blir dagens kamp trolig viktigere enn man med første øyekast forespeiler seg. Ikke bare fordi man kan havne á poeng med Sampdoria på 5. plass, men også fordi det blir utrolig viktig med god selvtillit i det vi går inn i en periode med tøffe og viktige kamper.
intcheshana

Selv om Shaqiri visstnok hadde noen problemer, har ikke Inters skadeliste vokst. Jonathan, Dodo, Campagnaro og Kuzmanovic har fortsatt besøk av Andreolli, ellers ser det bra ut. Det betyr at Mancini nærmest kan velge og vrake.
Chievo turen fra Verona, og med seg i bagasjen har de med seg godformen. På de siste seks kampene har de flyvende eslene nemlig hele tre seire, to uavgjort og bare ett tap. Samtidig huser sykestua deres for tiden bare to personer – Matiello og Zukanovic. Sistnevnte sies forøvrig å bli jaktet på av Inter.
Inter har ikke tapt i de siste fem kampene i Serie A, og i løpet av de siste 21 kampene mot Chievo står de guleblå med fattige to seire. Gjestene kjenner sine begrensninger, og kan sies å være et gjerrig lag. I de siste ni kampene i Serie A der Chievo har vært involvert, har det ikke blitt scoret over to mål til sammen en eneste gang.
Mancini får tilbake Ranocchia og Juan Jesus fra suspensjon, og begge forventes å starte. Ranocchia i sin vante posisjon i midtforsvaret, mens Vidic sin gode form tvinger Juan ut på backplass.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni
Forsvar: 5 Juan Jesus, 15 Vidic, 21 Santon, 23 Ranocchia, 26 Felipe, 33 D’Ambrosio, 54 Donkor, 55 Nagatomo, 93 Dimarco
Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 18 Medel, 20 Obi, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 88 Hernanes
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 28 Puscas, 91 Shaqiri, 97 Bonazzoli

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Santon – Ranocchia – Vidic – Juan Jesus
Guarin – Medel – Brozovic
Hernanes
Icardi – Palacio
Som nevnt hopper trolig Ranocchia og Juan Jesus rett inn på laget igjen. Brozovic fikk ikke starte i midtuken mot Udinese, men ser ut til å være inne på laget igjen nå, til fordel for Kovacic. Hernanes får fornyet tillit, mens Shaqiri må belage seg på atter en kamp på sidelinja.
Bilde: inter.it