Før kampen: Inter–Cesena

Mancini uttalte for ikke så lenge siden at Europa League var blitt hovedmålet, men med 3-1 i bagasjen borte mot Wolfsburg blir det vanskeligere enn først antatt, og det blir viktig å fortsatt ha en fot med i kampen om Europa-plassene i Serie A.
219883-800
Cesena ligger som nevnt på nedrykksplass, og kan derfor heller ikke skryte på seg å ha altfor store sjanser mot et hjemmesterkt Inter. Dagens bortelag har nemlig bare vunnet én bortekamp i år (mot Parma). De har i tillegg to uavgjort og ni tap.
Likevel skal man ikke undervurdere dagens motstander. På de siste syv kampene står de med tre seire – blant annet mot Stramaccionis Udinese og sterke Lazio. På de syv kampene har de i tillegg to uavgjort. Og det mot Juventus og Palermo. Nytrener Di Carlo har fått sving på mannskapet sitt.
Alle skadene gjør det dog lettere for Mancini å forutse Cesenas kampplan. På skadelisten står Cazzola, Marilungo, Tabanelli, Ze Eduardo, Yabré, Valzania og Renzetti. På den andre siden mangler Mancini bare Nagatomo og Jonathan med skader, og Juan Jesus med suspensjon.

Kamptropp

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Forsvar: 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 21 Santon, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 26 Felipe, 33 D’Ambrosio;
Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 77 Brozovic, 88 Hernanes;
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 28 Puscas, 91 Shaqiri.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
D’Ambrosio – Ranocchia – Andreolli – Dodo
Guarin – Medel – Brozovic
Shaqiri
Icardi – Podolski
Fra midtukens Europa League-kamp tar Handanovic over for Carrizo. Santon ser ut til å få hvile til fordel for Dodo, mens Brozovic tar tilbake plassen fra Hernanes. Podolski kommer trolig inn for Palacio, selv om tyskeren ennå ikke har funnet nettmaskene i Inter-trøya og argentineren har sju mål på sine siste 12 kamper.

Kampstart er 20:45, og sendes på CMore Live og csports.no.


Bilder: inter.it