Før kampen: Inter–Celtic

interatalanta
Med 3 bortemål skal det være store sjanser for Inter i kveldens oppgjør, men Celtic viste også gode offensive kvaliteter på Parkhead forrige uke. Trener Ronny Deila var irritert på de defensive feilene som preget den første kampen, og mente The Bhoys måtte spille sesongens beste kamp for å gå videre. Inter, på sin side, har merket en fin oppsving i resultatene de siste ukene, og vil fortsette den fine flyten. Roberto Mancini manet til konsentrasjon på gårsdagens pressekonferanse:

Vi har ikke hatt ett eneste sekund til å slappe av. Forberedelsene til denne kampen har vært de beste, siden vi kommer fra gode prestasjoner og resultater. Når det er sagt, må vi ikke slippe oss ned. Vi må være fullstendig fokuserte helt til fløyten går.

Akkurat denne konsentrasjonen til siste blås fra dommeren var mangelvare på Celtic Park. I en generelt bedrøvelig forsvarskamp ble det til slutt sluppet inn et tredje mål på overtid. Et mål som betyr at Celtic kan gå videre med 0–1 i Milano. Men lovende takter fra en nykomponert angrepskonstellasjon gir gode håp om flere Inter-mål. Statistikken er også på Inters side, da laget faktisk ikke har tapt på 10 kamper i Europa. Ikke siden Gareth Bale og Tottenham holdt lekestue på White Hart Lane i 2013, har Nerazzurri tapt i Europa League, dog har det ikke vært den vanskeligste motstanden.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni
Forsvar: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 21 Santon, 23 Ranocchia, 33 D’Ambrosio
Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 88 Hernanes
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 28 Puscas, 91 Shaqiri
Mateo Kovacic og Mauro Icardi

Trolige lagoppstillinger

Carrizo
Santon – Ranocchia – Juan Jesus – D’Ambrosio
Guarin – Medel – Hernanes
Shaqiri
Icardi – Podolski
Andrea Ranocchia hadde et mareritt på Celtic Park, og ble hvilt i kampen mot Cagliari til fordel for Nemanja Vidic. Her er han ventet å komme tilbake i Mancinis oppstilling.
Gordon
Izagurrie – Denayer – Van Dijk – Matthews
Bitton – Brown
Armstrong – Johansen – Commons
Guidetti
Kris Commons er tilbake i laget, og kan bli foretrukket foran forrige ukes debutant MacKay-Steven. Ellers stiller Deilas gutter med fullt lag.
Avspark på Stadio Giuseppe Meazza er klokken 19.00, kampen vises på CMore Fotball.
Bilder: inter.it