Før kampen: Inter–Catania

Etter å ha spilt flere svake kamper på hjemmebane, er nå Inter tilbake i en god periode. Med seire mot både Milan (borte) og Fiorentina er man nå kommet godt igang med sesongen. Inter har slitt mot antatt svakere motstand denne sesongen, og det gjelder å være heltente når laget fra Sicilia kommer på besøk.

Esteban Cambiasso

Catania har hatt en god åpning på sesongen, og har blandt annet tatt poeng fra lag som Napoli og Genoa. De kommer rett fra en 2-0 seier over Parma, og vil dermed ha selvtillit foran oppgjøret i Milano. Med spillere som Inter-linkede Alejandro Gomes i form, kan det fort bli en utfordrende oppgave for Inters unge forsvarsrekke.

Hvilken spillere og formasjon Stramaccioni vil bruke, er uklart. Det har vært spilt både 3-4-1-2 og 4-3-2-1 denne sesongen, begge med hell. Sneijder er fortsatt ute med skade, så Philippe Coutinho tar trolig trequartista-rollen, forutsatt at det spilles 3-4-1-2. Det er dog svært varierte meldinger om hva som blir startellever og formasjon. Opta-nettsiden Whoscored tror på 3-4-1-2 med Coutinho bak Milito og Cassano, mens Gazzetta tror på oppstillingen under.

Inter–Catania i Gazzetta

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 27 Belec, 32 Cincilla

Forsvar: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan

Midtbane: 11 Alvarez, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 31 Pereira, 41 Duncan

Angrep: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Sannsynlig lagoppstilling

Handanovic
Ranocchia – Samuel – Juan
Jonathan – Guarin – Gargano – Cambiasso – Zanetti
Cassano – Milito

Kampen spilles søndag klokken 15.00, og kan ses på csports.no.

Kilder og bilde: inter.it, whoscored.com, faksimile fra La Gazzetta dello Sport