Før kampen: Inter-Carpi

Roberto Mancini mot AC Milan
Roberto Mancini har vært i medienes søkelys de siste dagene etter konfrontasjonene som oppsto mellom ham og Maurizio Sarri i tirsdagens sterke borteseier mot Napoli i Coppa Italia.
Inter kom i går med en uttalsese om at Mancini og klubben har godtatt Maurizio Sarris unnskyldning, og skrev at fokuset nå bør ligge på Serie A og begge de lags kommende kamper.
Inter, som lenge ledet Serie A, ligger nå fire poeng bak Napoli og to poeng bak Juventus, som møter Sampdoria og Roma denne serierunden.
Carpi på sin side har to seire, et uavgjort og to tap på sine siste fem kamper, og ligger per dags dato på 18. plass, fire poeng bak Palermo på 17. På sine tre siste kamper har laget fra Modena spilt 0-0 mot Lazio, og slått både Udinese og Sampdoria.
Inter pådro Napoli som nevnt deres første tap på hjemmebane i alle turneringer denne sesongen tidligere denne uken, og flere spillere har pirret laget til å spille slik oftere.
Laget kommer fra en dårlig periode og har tatt like mange poeng på sine fem siste kamper som Carpi med to seire, et uavgjort og to tap. På sine tre siste kamper i Serie A har Inter slått Empoli, tapt hjemme mot Sassuolo og spilt uavgjort 1-1 mot Atalanta.
Bortelaget kommer uten Gagliolo og Cofie som er ute med karantene, og Lollo, som har skåret mål i de to siste kampene, Marrone og Silva står i faresonen for karantene om de pådrar seg kort.
Inter har ingen karantener, men Kondogbia, Medel, Melo og Miranda står alle i fare for karantene. Guarin er utelatt fra troppen på grunn av forhandlinger med den kinesiske klubben Jiangsu Suning, og var også på tribunen i tirsdagens triumf over Napoli.
Forventede lagoppstillinger:
Inter:
Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles; Medel, Kondogbia; Perisic, Jovetic, Ljajic; Icardi
Carpi:
Belec; Zaccardo, Romagnolli, Suagher; Pasciuiti, Crimi, Bianco, Lollo, Letizia; Di Guadio, Mbakogu
Avspark er kl. 15:00, og kampen kan sees på Viaplay.