Før kampen: Inter–Cagliari

Det begynte rufsete, men kanskje er det i ferd med å snu for Luciano Spallettis Inter. Tre strake seire er i boks, og lørdag kveld venter overkommelige Cagliari.

Gjestene kommer til Milano med kun én seier denne sesongen, og har sine svakheter først og fremst offensivt. Kun 4 mål har det blitt så langt, og vi kan trygt forvente at Rolando Marans øyboere blir å finne et stykke ned på Serie A-tabellen. Forrige sesongs møter de to lagene imellom endte totalt 7–1 i favør Inter, men vi skal ikke lenger tilbake enn oktober 2016 for å finne siste Cagliari-seier på Stadio Giuseppe Meazza.
Med et Champions League-avansement i potten også denne høsten, ser det ut til å bli en balansegang i hvert laguttak for å holde alle spillerne friske og i form. Corriere dello Sport meldte denne uken at bortekampen mot PSV Eindhoven førstkommende onsdag er meget høyt prioritert av Inter, og at det derfor kan roteres noe i denne tilsynelatende enklere hjemmekampen.

Trolige lagoppstillinger


Litt overraskende kan det se ut til at Lautaro Martinez blir foretrukket fra start foran Mauro Icardi, men ifølge Gazzetta dello Sport er det svært tett mellom de to når det gjelder hvem som blir valgt. Šime Vrsaljko er eneste fravær for Inter, mens Cagliari mangler Ceppitelli, Lykogiannis og Rafael til kveldens dyst.
Som vanlig er kampen tilgjengelig på strømmetjenesten Strive, kampstart er 20:30.
Bilder: inter.it, gazzetta.it