Før kampen: Inter – Cagliari


Selv om Inters poengfangst ikke har stått til forventningene de siste ukene, puster man fortsatt Roma og Lazio i nakken. Helgas poengdeling i hovedstadsderbyet gjør at Inter fortsatt bare er poenget bak.
Til tross for en 14. plass og fire lag mellom seg og nedrykk, er det et Cagliari-lag som kommer til Giuseppe Meazza med en reell frykt for å måtte spille i Serie B neste sesong. Sardinia-laget har fem poeng ned til Crotone og en nedrykksplass.
Cagliari står med tre seire de siste 10 kampene. Seirene har kommet mot SPAL, Benevento og Udinese.
Som tidligere nevnt, har Inter ingen nettkjenninger på rundt 300 minutter. Det gjør at sportsjournalister i Italia tror Spalletti endrer formasjon til 3-4-2-1. Noe lignende ble prøvd i åpningsminuttene mot Atalanta – uten stort hell. På den andre siden har man bare sluppet inn ett mål på sju kamper.
Cagliari er uten Joao Pedro, Barella, Cigarini, Farias, Deiola og Dessena, mens Senna Miangue trolig får gjensyn med matta på Giuseppe Meazza.
Hos Inter er Vecino tilbake fra skade, Brozovic er tilbake fra suspensjon, samt at Candreva er frisk nok til å starte igjen. Det betyr at man ikke har noen fravær. Ranocchia, D’Ambrosio, Eder, Candreva og Perisic må stå over neste kamp om de pådrar seg gult kort.
Inter har ikke slått Cagliari på hjemmebane i Serie A siden 2011. Den gang endte det 2-1 til Inter etter mål av Thiago Motta og Coutinho. Siden har det blitt to tap og to poengdelinger på Giuseppe Meazza.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 2 Lopez, 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Rafinha, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Skriniar – Miranda – D’Ambrosio
Cancelo – Gagliardini – Brozovic – Santon
Candreva – Perisic
Icardi
Cragno
Pisacane – Ceppitelli – Castan
Farago – Padoin – Cossu – Ionita – Miangue
Sau – Pavoletti
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasport 2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it