Før kampen: Inter – Cagliari

icardibanega
Cagliari rykket opp i sommer, og hadde en spennende mercato med signeringer som Bruno Alves, Isla og Borriello. Det har foreløpig resultert i en god start for trener Rastelli. Etter syv kamper har de samlet 10 poeng – bare ett poeng bak Inter.
Ionita, Farias og Joao Pedro er uaktuelle for Cagliari til dagens kamp. Storari og Capuano har heller ikke vært 100%, men de ser ut til å være klare til dyst.
Det har vært store forventninger til et Inter-lag som består av flere spillere med store kvaliteter. Så langt har man ikke levert helt som forventet. Dermed er kamper som i dag oppgjør som De Boer og resten av laget ikke har råd til å tape mange av skal man ha håp om Champions League-spill neste høst.
Andreolli skal være fullt restituert etter sin langtidsskade, men De Boer anser han ikke som klar for å spille kamper ennå, og italieneren må dermed belage seg på en ny kamp på tribunen. Felipe Melo sliter også med en skade, og er heller ikke med i troppen. Det samme gjelder Ranocchia.
Brozovic er for første gang tilbake i troppen siden hans opptreden mot Hapoel for over én måned tilbake.
Inter har møtt Cagliari på Giuseppe Meazza 36 ganger tidligere. Det har resultert i 21 seire til hjemmelaget, ni ganger har man delt poengene, mens bortelaget har tatt med seg alle poengene tilbake til Sardinia seks ganger.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo, Yao, Miangue
Midtbane: Joao Mario, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Jovetic, Eder, Perisic, Candreva, Gabriel Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Ansaldi – Miranda – Murillo – Santon
Joao Mario – Medel
Candreva – Banega – Perisic
Icardi
Storari
Pisacane – Ceppitelli – B. Alves – Murru
Munari – Tachtsidis – Padoin
Di Gennaro
Borrielli – Sau
Kampen starter 15:00, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no

Kilde og bilde: inter.it