Før kampen: Inter–Cagliari

Pablo Daniel Osvaldo

Zeman er kjent for sin ekstremt offensive og hensynsløse taktikk, og med spillere som Marco Sau, Victor Ibarbo og Andrea Cossu til rådighet i angrepet har Inters forsvarere en spennende oppgave foran seg. Men skulle Cagliari fortsette i samme stil som de har startet, skal søndagens kamp bli en grei affære for Mazzarris menn.

Cagliari ligger nemlig helt i bunnen av Serie A, og har bare maktet å score tre mål – en målstatistikk som står stikk i strid med Zemans tidligere lag. I tillegg har Cagliari bare vunnet én av sine siste 27 bortekamper i Serie A, mens Inter har en strålende start på hjemmebane i år. Og ser vi på de siste 23 møtene mellom lagene står Inter som ubeseiret i 21 av dem.

Det er ikke bare Inters A-lag som er i flyten, juniorspillerne står så langt med bare seire i sin serie. Den største grunnen til det er George Puscas, som har scoret ett mål per 30. minutt. På sine tre kamper står han med utrolige ni mål, og det går ikke ubemerket hen hos Mazzarri. Rumeneren har vært så god at man har bestemt seg for å gi han en sjanse på A-laget, og med sine 18 år blir han troppens yngste mann.

En liten grunn at Puscas blir med i morgen er at Mauro Icardi ikke er helt sikker ennå. Han fikk seg en kraftig smell mot Atalanta, men argentineren føler seg såpass bra at han blir med på kampen.

Samir Handanovic

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni

Forsvar: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 15 Vidic, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 25 Mbaye, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo

Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes, 90 M’Vila

Angrep: 7 Osvaldo, 8 Palacio, 9 Icardi, 28 Puscas

Sannsynlig lagoppstilling

Handanovic
Andreolli – Ranocchia – Juan Jesus
Nagatomo – Kovacic – Medel – Hernanes – Dodo
Osvaldo – Palacio

Fra forrige runde virker det sannsynlig at Mazzarri velger å spare Vidic, og serberen erstattes da trolig av Andreolli. Kovacic og Medel ser også ut til å kapret to av plassene på midtbanen, mens en Hernanes som sliter med formen må kjempe mot M’Vila og Guarin om den siste plassen, selv om brasilianeren nok får sjansen på ny mot Cagliari etter hans forestilling mot Atalanta. Icardi sliter som sagt med en liten skade, og Osvaldo og Palacio blir etter alt å dømme spissduoen som skal senke Cagliari.

Kampstart er 15.00, og oppgjøret sendes på CMore Live.

Bilder: inter.it