Før kampen: Inter – Bologna

Inter er inne i en tøff periode. Med seks poeng ned til femteplass, må ting begynne snu om man ikke skal miste forspranget sitt.
Forrige kamp i Serie A endte med 1-0-tap mot Torino. Det betyr at det nå er syv kamper siden Inter scoret mer enn ett mål i en Serie A-kamp. Forrige gang var 2. desember i 2-2-oppgjøret mot Roma. På torsdag røk man attpåtil ut av Coppa Italia etter å ha tapt straffekonkurransen mot Lazio. Legger man til smårusket med Nainggolan og Perisic, er ikke stemningen på topp i Appiano Gentile for tiden.
Bologna har kun to lag under seg på tabellen, og 21 kamper ut i sesongen har Bologna vunnet fattige to kamper. Etter 4-0-tapet mot Frosinone forrige helg, måtte Pippo Inzaghi pakke snippesken og dra. Erstatteren ble en viss Sinisa Mihajlovic.
Hos Bologna er nyinnkjøpte Nicola Sansone ute med skade, mens Helander og Matiello er suspendert. Inter-kjenningene Palacio, Destro, Poli og Mbaye er med i troppen.
Borja Valero, Vrsaljko og Keita er ikke med grunnet skade, mens Politano må stå over etter sitt røde kort mot Torino forrige helg. Vrsaljko skal ifølge italienske medier gjennomføre en kneoperasjon som setter ham ut av spill i mange måneder. Som følge av dette var ikke kroaten inkludert på Serie A-listen Inter sendte inn til forbundet etter januarvinduet. Det betyr at vi ikke kommer til å se høyrebacken mer denne sesongen, og med mindre Inter benytter seg av opsjonen, har han spilt sin siste kamp for klubben.
Kina feirer nyttårsdag 5. februar. I den sammenheng skal Inter spille med de kinesiske navnene på spillerne bakpå drakten.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 21 Cedric, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 77 Brozovic.
Angrep: 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 44 Perisic, 74 Salcedo, 87 Candreva.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – De Vrij – Skriniar – Asamoah
Vecino – Brozovic – Joao Mario
Candreva – Icardi – Perisic
Skorupski
Calabresi – Danilo – Lyanco – Dijks
Poli – Pulgar – Soriano
Orsolini – Santander – Palacio
Kampen starter 18:00, og sendes på Strive.
Kilde og bilde: inter.it