Før kampen: Inter – Bologna

Selv om man ikke har vunnet på over to måneder, vil man med seier i morgen ha mulighet til å klatre opp på tredjeplass. Lazio, som i skrivende øyeblikk har like mange kamper spilt som Inter og skal møte Napoli i ukens runde, ligger bare ett skarve poeng foran. Samtidig finnes det muligheter for å falle ned på femteplass.

Mauro Icardi gikk av trening med skade før forrige runde, og det var ventet at den argentinske superspissen skulle bli klar til kampen mot Bologna, men da Inters toppscorer testet beina på trening nylig, var det dårlige nyheter. Icardi plages fortsatt med skaden og er ikke engang med i troppen.
Bologna ligger for tiden på 12. plass i Serie A. Laget fra studentbyen har 8-3-12 i kamper. Siden 3. desember har Bologna vunnet to kamper, mot henholdsvis Chievo og Benevento, men har likevel ikke plukket flere poeng enn Inter, ettersom de har tapt de resterende kampene og Inter har seks uavgjortresultat.
Som allerede nevnt er Icardi ikke aktuell til kampen, men ellers er det fulltallig. Det betyr at vi trolig ser lik oppstilling som i kampen mot Crotone, bare at Cancelo erstatter Dalbert på venstrebacken.
For Bolognas del må de klare seg uten Romagnoli, Da Costa og stjernespilleren Verdi. Trolig vil fire tidligere Inter-spillere stille fra start for bortelaget. Palacio, Destro, Poli og Mbaye er alle å finne i deres trolige lagoppstilling. I tillegg er Crisetig – som tilbragte flere år i Inter, men som aldri fikk sjansen på A-lagsnivå – med i troppen.
Morgendagens kamp blir det 141. oppgjøret lagene imellom i Serie A. Inter har vunnet 67 ganger, Bologna har vunnet 39 ganger, mens det har endt uavgjort 35 ganger.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 2 Lisandro, 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Rafinha, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Skriniar – Miranda – Cancelo
Vecino – Borja Valero
Candreva – Brozovic – Perisic
Icardi
Mirante
Mbaye – Gonzalez – De Maio – Masina
Poli – Pulgar – Dzemaili
Orsolini – Destro – Palacio
Kampen starter 15:00, og sendes på Viasport 2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it