Før kampen: Inter – Bologna

barbosamario
Etter de fem første kampene står Bologna med tre seire og to tap. Samtlige seire har kommet på hjemmebane, mens deres to bortekamper har resultert i åtte baklengsmål til sammen mot Torino og Napoli. Det betyr en foreløpig 7. plass for Donadonis menn.
Nevnte Donadoni må klare seg uten Di Francesco, Mirante, Gomis, Sadiq og Viviani senere i dag. Det betyr at de tidligere Inter-gutta Taider, Destro og Mbaye kan bli sentrale i dagens batalje.
De Boer har på sin side en langt mer komfortabel skadesituasjon. Eneste som ikke er klar til dyst er Andreolli. Ansaldi er tilbake og forventes å starte, selv om det sies at Miangue kan få sin første kamp fra start. Tilbake, etter sin suspensjon, er også Banega. Brozovic havnet i unåde hos de Boer etter kampen mot Hapoel. Kroaten er ennå ikke inne i varmen, og må belage seg på en ny kamp fra tribuneplass.
Bologna har bare slått Inter to ganger på de siste 23 kampene i alle turneringer, samt at dagens hjemmelag har vunnet hele åtte av de siste ti hjemmekampene mot dagens gjester. Forrige gang man gikk på et tap mot Bologna var 10. mars 2013.Da så startoppstillingen slik ut.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo, Yao, Miangue
Midtbane: Melo, Joao Mario, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri
Angrep: Palacio, Icardi, Jovetic, Eder, Perisic, Candreva, Gabriel Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Ansaldi – Miranda – Murillo – Santon
Joao Mario – Medel
Candreva – Banega – Perisic
Icardi
Costa
Krafth – Gastaldello – Maietta – Torosidis
Nagy – Pulgar – Dzemaili
Verdi – Destro – Krejci
Kampen starter 15:00, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no

Kilde og bilde: inter.it