Før kampen: Inter – Benevento


Null poeng mot Genoa ga Roma og Lazio en mulighet til å avansere forbi Inter på tabellen. Den muligheten utnyttet hovedstadslagene, og sendte Inter ned på en femteplass. I kveld venter Benevento – seriens dårligste lag.
Benevento har bare plukket poeng i fire av 25 kamper denne sesongen, og fikk ikke et eneste poeng inntil de møtte Milan i desember. Siden den gang har de, utrolig nok, vunnet flere kamper enn Inter, til tross for at de kun har 10 poeng og er et stykke unna sikker plass.
Forrige kamp mot Benevento endte med 2-1-seier for Inter, men det er et mannskap med en del endringer som venter i kveld. Det nyopprykkede laget hadde et aktivt overgangsvindu og hentet spillere som Tosca, Guilherme, Djuricic, Puggioni, Sandro og Sagna. Alle disse, med unntak av Sagna, forventes å starte. Det er altså 45% av lagoppstillingen.
Icardi, Perisic og Miranda var ikke med forrige runde, men er nå å finne i troppen. Det er likevel tvil om de er friske nok til å starte, og i skrivende stund er det bare Perisic som ligger an til å starte.
Benevento er uten skadde Antei og D’Alessandro, samt dopingtatte Lucioni.
Hos Inter er, som nevnt, Miranda, Perisic og Icardi tibake, noe som betyr at tredjekeeper Berni er eneste som ikke er med. D’Ambrosio, Brozovic og Eder må stå over derbykampen mot Milan skulle de pådra seg kort i kveldens kamp.
Mauro Icardi er bare ett mål unna å passere 100 mål i Serie A. Skulle han klare det i kveld, blir han den sjette yngste gjennom tidene til å oppnå den bragden.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 89 Pissardo;
Forsvar: 2 Lisandro, 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Rafinha, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Cancelo – Ranocchia – Skriniar – D’Ambrosio
Vecino – Borja Valero
Candreva – Brozovic – Perisic
Eder
Puggioni
Letizia – Djimsiti – A. Costa – Tosca
Cataldi – Sandro – Djuricic
Parigini – Guilherme – Brignola
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasport 2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it