Før kampen: Inter–Bari

Inter tar onsdag kveld imot Bari til kveldskamp på Giuseppe Meazza med avspark klokken 20.45.

Både Inter og Bari går inn til kampen som to av kun fem ubeseirede lag forut den fjerde serierunden i Serie A. Vertene står med to seire og én uavgjort, mens gjestene har oppnådd én seier og to uavgjorte, hvilket plasserer onsdag kvelds motstandere på henholdsvis 2. og 8. plass. Forrige sesongs møter lagene imellom endte med 1-1 på Giuseppe Meazza og 2-2 på Stadio San Nicola, noe som underbygger Baris fantastiske sluttplassering i italiensk fotballs øverste divisjon forrige sesong da man til slutt endte på en meget oppfløftende 10. plass. Bari ble under Giampiero Venturas ledelse kjent som «storlags-dødare», hvor man blant annet toppet to poengdelinger mot Inter med trepoengere mot lag som AC Milan, Juventus, Fiorentina, Genoa og Sampdoria. Det vil på ingen måte bli en spasertur til tre poeng for Inter, som dog er favoritt til å stikke av med alle poengene.
Inter skal forsøke å bygge videre på den meget sterke borteseieren mot Palermo i helgen. Der fikk man se en viss spillemessig stigning sammenlignet med både Bologna- og Udinese-kampene. Til den kampen mangler evighetsmaskinen og Inters kaptein Javier Zanetti. Traktoren fra Buenos Aires fikk ballen i området mellom brystkassen og bekkenet, noe som førte til såpass store smerter at han ble sendt til en sjekk på sykehuset. 37-åringen ble utskrevet samme kveld, med en anbefaling om å ta det rolig en uke.
I tillegg til Zanetti mangler også fortsatt midtbaneankeret Thiago Motta som er et par, tre uker unna sesongdebut. Andre aspiranter til en plass i troppen som er ute grunnet skade er Amantino Mancini, Nelson Rivas og Obira Nwankwo. Til gjengjeld er både Wesley Sneijder og Jonathan Biabiany tilbake i troppen etter å ha stått over Palermo-kampen med småskader.
Gjestene mangler på sin side Alessandro Gazzi, Jaime Romero og Salvatore Masiello.
Inters tropp:
Julio Cesar, Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni; Ivan Cordoba, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Santon; Dejan Stankovic, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, MacDonald Mariga, Esteban Cambiasso, Joel Obi, Coutinho; Samuel Eto’o, Diego Milito, Goran Pandev, Jonathan Biabiany
bilde: inter.it